hur du styr kostnaderna för hälso-och sjukvård för familjen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-12
Kostnaden för hälso-och sjukvård för familjen är en angelägenhet för alla och att hitta sätt att stävja kostnader är avgörande för familjens budget. Det finns sätt att sänka kostnaderna för familjens vård, utan att klippa mottar tjänster
1
. . Besök din lokala Walgreens eller CVS apoteket när det är ett mindre problem såsom utslag eller öronvärk. Många av dem har en "minut klinik" där Nurse Practitioner och /eller Läkarinformation Assistant kan diagnostisera problemet och ordinera medicin. Detta kommer att spara en resa till klinik eller sjukhus akutmottagning som kan spara upp till $ 50 för besöket . Den " minut kliniker " tar också försäkringen.
2 .
Gå till tandläkare för rutinmässig vård . Dessa kliniker är bemannade med andra och tredje årets studerande , under överinseende av sin lärare , och erbjuder städning för upp till 50 % mindre än en vanlig klinik . För att hitta tandvård i ditt område att gå till www. oraldentalcare. com och klicka på " Behöver Tandvård " och sedan " Dental Schools : " . Du hittar en lista med hjälp av mycket tandläkare finns tillgängliga.
3.
Bli en tand nätverk för att få upp till 60 procent rabatt på alla typer av tandvård. Skriv in "www. dentalplans. com" i din webbläsare. Gå till "Hitta Planer i ditt område" och skriv in ditt postnummer. En lista över planerna, tillsammans med de kostnader och tjänster som de täcker, kommer att vara tillgängliga för dig att forskningen.
4.
Hitta rabatter för vision kontakter och glasögon med hjälp av Internet. Det finns webbplatser som visiondirect. com eller lens. com (eller ring 888/393-7606) för rabatter på kontaktlinser. Gå till www. eyeglassfactoryoutlet. com och zennioptical. com där det finns rabatter för linser och glasögon
5.
Hitta de bästa priserna på receptbelagda läkemedel genom att gå till www. destinationrx. com. I "Sök narkotika" sökrutan skriva in namnet på läkemedlet. Resultaten sida innehåller alternativ för att se lägre kostnad alternativ, en länk för att jämföra onlineapotek priser, och information om läkemedlet. Besparingarna kan vara tillräckligt för att sätta mat på bordet för en hel vecka, beroende på läkemedel som behövs.

tips och varningar


 • Det finns många sätt att hålla rimliga hälso-och sjukvård för familjen . Kontroll vårdkostnader genom att använda dessa sätt att spara pengar varje månad och samtidigt ta väl hand om varje medlem i familjen.


 • Previous:nothing Next:hur man effektivt stoppa snarkning

  Relaterade artiklar


 • Hur skärpa en rakkniv med ett finslipa
 • hur till vända ner en remstar CPAP
 • är nackstöd kuddar säkra för barn i bilen ?
 • hur man kan bli av en blåtira snabb
 • hur man undviker och överleva värmevallningar
 • hur man kan bli av fotsvett
 • smärtstillande för postoperativ smärtlindring hos barn
 • vad som väntar när man stannar Dexedrine
 • tecken på en åldrande ansiktet
 • hur man mäter för foten vilar på en rullstol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com