hur man får lägre sjukförsäkring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-25
Bekostnad av sjukförsäkringen kan bli lite mycket och här lär du dig hur man skär den utgiften avsevärt genom att handla den nya och bättre konsumentdriven planer finns genom din arbetsgivare
1 .
Review aktuella planen
Om du för närvarande omfattas av en HMO plan , kontrollera om det finns en Consumer Driven Health Plan ( CDHPs ) tillgängliga för dig . CDHPs är en blandning av hög självrisk Preferred Provider Organization ( PPO ) och Health Accounts såsom HSA , HRA och FSA . Den CDHPs kan presentera en stor kostnadsbesparing jämfört med HMO . Ett viktigt första steg för att sänka dina vårdkostnader utan utsätter din familj för onödiga risker är att noggrant gå igenom den nuvarande planen .
2 .
besluta att ändra
stora arbetsgivare har oftast en årlig inskrivning period ger dig en årlig fönster att göra ändringar i dina alternativ vård i arbetet . Innan detta fönster av tiden går ut , bör du sitta ner med din make /maka och beslutar att göra en förändring till en CDHP plan . Det CDHPs blev nyligen tillgängligt för konsumenterna via arbetsgivare och är väl värd din fråga .
3 .
ändra din plan
När du har fattat beslutet att göra det rätta för din familj , nu är det dags att agera och att byta till en mycket bättre konsument baserad vård produkt . Återigen har du en chans per år att vidta åtgärder, så vet när sjukförsäkringen Byt fönster kommer att finnas tillgängliga på ditt företag , fylla i blanketter , och att byta innan fönstret stängs . Jag kan säga av egen erfarenhet att CHDP är ett bättre alternativ för en relativt sund familj .
4 .
Enjoy The Savings
Sedan vi gått över , vi har ju t betalat en co- betala och vi har inte spenderat några pengar out-of-ficka för läkemedel . Vi upplevde en besparing på mer än $ 2. 100 föra vår försäkringspremie ner från $ 5200 till $ 3. 100 per år . Detta är den typ av försäkringssparande som du och din familj kommer att njuta också när du har gjort övergången från det gamla sjukvårdssystemet centrisk HMO planer på att den nya konsumenten centric CDHPs .


Previous:nothing Next:hur att rätta till din baksmälla

Relaterade artiklar


 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • användning av en livmoder dilator
 • hjälp med en tonårsgraviditeter och graviditetstest
 • tecken och symtom på sköldkörtel hos kvinnor
 • vad man ska packa i BB-väskan
 • hur man gör en SITTBAD hemma
 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
 • Vad är atypiska celler i ett cellprov ?
 • naturligt bikini hårborttagning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com