hur man hålla fast vid din träning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-26
Du är förmodligen en av de skyldiga ( flesta av oss ) . Detta syftar på börjar ett nytt år med stora planer och mål att göra några större förändringar i våra liv . Komma i bättre form är en av de vanligaste resolutioner människor gör . Tyvärr fåtal individer rapport framgång efter bara några månader . Du kan hålla sig till ett nytt träningsprogram genom att följa några knep som har fungerat för andra

Du behöver : .
Notebook
Pen .


1 .
Köp en spiral-bunden anteckningsbok . Välj en med massor av sidor . Anställa den makt det skrivna ordet genom att skriva ner dina mål , framgångar och motgångar i en anteckningsbok som utsetts helt till ditt träningspass. Utse den första sidan för dina mål . Vara klar och koncis om önskat resultat . Försök att inte vara alltför vagt. Till exempel istället för att skriva att ditt mål är " att vara friskare " eller " att vara tunnare " , prova att ange konkreta mål , som " sänka mitt blodtryck " , " jogga 10 miles utan yrsel " eller " förlora 25 pounds " . Sedan vända blad och börja bryta ner dina mål i uppnåeliga mini-mål , såsom " att kunna köra ytterligare en halv mil i slutet av februari och två miles mer i slutet av juni " eller " förlorar fyra pounds varje månad " .
2 .
besöka med hälso-och sjukvård utövare . Undvik onödiga skador och faror hälsa genom att gå över din träning mål med din läkare . En läkare eller sjuksköterska är väl rustat för att granska din historia och nuvarande hälsotillstånd och göra rekommendationer om dina mål . Få en friskintyg innan du påbörjar en ny övning rutin , särskilt en som är rigorös .
3 .
Välj de aktiviteter som du vill inkludera i ditt motionsprogram . Välj de du vet att du gillar att göra och ge dig med ett brett utbud att välja mellan. Tristess leder till att sluta när det kommer till träningen. Håll din rutin intressant genom att ha några av de viktigaste aktiviteter som utgör huvuddelen av din träning rutin , och några back -up dem att fylla i med när du blir uttråkad eller vädret inte bidrar till vissa typer av motion . Skapa en övning schema och skriva det i detalj i anteckningsboken.
4 .
Införliva en övning partner , om det alls är möjligt . Att veta att någon litar på dig att utnyttja med garanterar bästa chanser till framgång. Avfärda inte mannens ( och kvinnans ) bästa vän när det gäller att ha företag under träning . Många människor njuta av stora fysiska och psykiska hälsa genom att göra det till en vana att gå på daglig hundpromenader .
5 .
Checka in Kom att bärbara hands . Även om du inte kan vara ansvarig inför ett antal personer i en stödgrupp , kan du ändå hålla dig på den raka och smala genom att vara ansvarig för dig själv . Börja med att göra dagliga noteringar i anteckningsboken om dina framgångar och misslyckanden . I början , låt inte en dag gå utan att skriva en mening eller två . Även om du ger dig själv ett par dagar ledigt varje vecka , fortsätter att skriva en anteckning för dessa dagar . Använd inte mjuka upp sanningen eller hoppa över en dag att skriva när du har nått upp till dina mål . Kom ihåg att du gör det här för dig själv , ingen annan .
6 .
Granska din bärbara dator minst en gång varje månad för att få en bra överblick av ditt träningspass. Ge dig själv en klapp på ryggen varje gång du uppnå något av din mini-mål. Var inte rädd för att anpassa din verksamhet för att uppfylla dina mål. Om du upptäcker att du blir avskräckt, konsultera en fysisk kondition coach för att hjälpa dig igenom din valda aktiviteter och mål. Viktigast, ge inte upp på din önskan att bli din hälsosamma. Du kan vara här en längre tid och du förtjänar en kropp som fungerar och känns det allra bästa.


Previous:nothing Next:hur man bästa tiden att bli gravid

Relaterade artiklar


 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • varför är den mänskliga kroppen kallas ett system ?
 • Vilka är nivåerna av östrogen och progesteron i Graviditet?
 • hur räntan barns kardiologer
 • vad är senior missbruk ?
 • Varför är utsöndringsmekanismerna system viktigt ?
 • vatten analys i City of Phoenix
 • Hur sluta röka så smärtfritt som möjligt
 • hur man : " stiga upp från din rumpa " ( och förbättra din hälsa )
 • hur man tar hand om en mamma med minnesproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com