hur man inkluderar sunda vanor i ditt dagliga liv

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-23
Som ordspråket säger, "hälsa är rikedom. " Oavsett vad annat i livet vi har eller inte har, är en god hälsa det viktigaste, för de flesta. Det är lätt att få dina prioriteringar förvirrad, och lägger all energi på att tjäna pengar, men kom ihåg välstånd utan hälsa är meningslös. Det finns många aspekter på hälsa och många små detaljer, men denna artikel fokuserar på bredare
1.
Be eller meditera regelbundet. Detta ger både psykisk och fysisk hälsa. De som ber eller mediterar, beroende på din tro, regelbundet har visat sig ha bättre hälsa. Denna aktivitet hjälper till att rensa tankarna och förhindra oro och bitterhet byggs upp. En tydlig förstånd och samvete har visats minska risken för många sjukdomar, eller minska deras svårighetsgrad.
2.
Upprätthålla en balanserad diet. En hälsosam kost bör innehålla en mängd olika livsmedel med balans av proteiner, kolhydrater, vitamin och mineraler. Frukt och grönsaker är extremt viktigt för en hälsosam diet. Älskling, har yoghurt, ingefära och vitlök visat sig vara avgörande för god hälsa och förebyggande av (eller återhämtning från) sjukdom.
3.
Drick mycket vatten, dagligen. Alla kemiska förändringar i kroppen sker i vatten. Din kropp är mestadels består av vatten. Drick ca 8 glas per dag.
4.
Sov gott. Sova högst sju timmar är ett krav för god fysisk och psykisk hälsa. Många faller i fällan att tänka att de kan snåla på sömn, och att det är lovvärt att göra det. De bär sin sömnlöshet som en hedersutmärkelse . Det är inte bra och du är berövar dig av god hälsa , potentiella välstånd och framgång, eftersom ingen kan fungera på toppen av deras spel utan ordentlig vila och sömn .
5 .
Borsta tänderna två gånger om dagen , minst . Detta är särskilt viktigt innan du somnar så att bakterierna inte har så mycket fri tid för att föröka sig och göra skada . Dålig tandhälsa kan vara en bidragande orsak till många allvarliga hälsoproblem.
6 .
Rök inte. Om du redan röker, sluta. Dricker alkohol endast måttligt, om alls.


Previous:nothing Next:hur man får din tonåring att sluta röka

Relaterade artiklar


 • streptokocker toxisk chock syndrom och graviditet
 • var har spinal hjärnhinneinflammation uppstår först?
 • säkerhet Claritin om barnen
 • övningar för barn att hjälpa till att övervaka hjärtslag
 • hur man koppla av med egen hypnos
 • tvångssyndrom beteenden & klimakteriet
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • förklaring av den näring av vitaminer för barnen
 • välj hCG oljestickan förfaranden
 • är det lättare att bli gravid efter mens?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com