hur man kan kontrollera medicinska referenser och grader

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-10
När du litar på din hälsa till läkare , vill du se till att de är utbildade , utbildade inom sina specialiteter och har rätt meriter för att stödja deras utbildning . Även om du kan direkt fråga din läkare om hans utbildningsbakgrund och meriter vid nästa besök , kanske du vill kontrollera uppgifterna innan du köper ditt första möte . Utbildningsbakgrund och meriter är inte personlig information för läkare . Det är information som är mest läkare vill dela med sina patienter för att etablera en fungerande relation .

Du behöver :
Namn, adress och telefonnummer till läkare
. Telefon.
Internet-anslutning.

Kontrollera din läkares examina och referenser


1 .
Ring din läkare kontor och be att få tala med kontorschef . Informera kontorschef du vill diskutera läkarens utbildningsbakgrund och referenser. Kontorschefen vet där läkaren gick till grundutbildningen och Medical School , och vad utbildningsprogram han gick och för vilken han fick referenser . Kontorschefen kan begära att läkaren ringa tillbaka till dig efter kontorstid . Om du är en ny patient, är detta ett bra tillfälle att ställa frågor och diskutera eventuella problem innan ditt besök .
2 .
Ring din statens medicinsk styrelse . Varje stat har sina egna licenser styrelse som ansvarar för utfärdandet av medicinska tillstånd . Dessa nämnder skall ha information om filen för en läkares utbildningsbakgrund. De kan också ha referenser för sub-specialiteter , såsom vissa cancerformer , på filen om läkaren uppdaterade sin information efter att ett M. D. examen .
3 .
kontrollera webbplatser att visa utbildningsbakgrund och referenser. Information som presenteras online kan också innehålla patient betyg , information om läkarens kontor och sjukhus läkaren är förknippad med .


Previous:nothing Next:hur man ställer upp som en doula

Relaterade artiklar


 • varför sväller mina fötter när jag är på min tid?
 • vad är patologiska gulsot ?
 • hur och 10 sätt att överleva blues artrit vintern
 • den bästa stolar för äldre
 • roll urinledaren i utsöndringsmekanismerna systemet
 • ringorm pediatrisk behandling
 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • hur man bli gravid genom att erkänna tecken
 • hysterektomi & urinvägsinfektioner
 • hur man kan öka extensor poserande för tidigt födda barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com