hur man skapar en begravning program tri gånger broschyr

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-03
Skapa en tri gånger broschyr är inte så svårt om du tar några genvägar . Med hjälp av en tri gånger broschyr mall sparar inte bara tid men kostar också. För dem som nyligen förlorat en nära anhörig, och vill skapa denna typ av program stil för minnesstunden , är den mycket enkel att göra !

Skaffa en mall med alla designelement och , textrutor och lådor foto kommer att spara massor av tid under begravningen planering och kommer också att du kan uppnå ett professionellt utseende programmet utan extra arbete ! Här är hur. . .

Du behöver:.
Funeral Program Tri Vik Broschyr Mall
Microsoft Word 2003/2007, Publisher eller Apple iWork Pages fullt fungerande version.
MAC /PC.
Digital Photo filer i.
jpg-format.


1.
Först måste du hitta en webbresurs som specialiserat sig på begravning program mallar och erbjuder en mängd olika mönster i en tri gånger stil. För en begravning program, är den bästa storleken för en tri vika en rättslig storlek 8,5 x 14 som gör att du gott om plats för text och foton.
2.
När du hittar en webbresurs, bläddra genom valet av mönster för Collage Tri Fold Broschyrer och välj det som bäst representerar din älskade en person eller deras sätt att leva.
3.
Köp mallen online i det program som du vill skapa dina program i. Du kan välja från Microsoft Word, Publisher eller Apple iWork Pages. Hämta mallen genom att klicka på Spara när nedladdningen popup meddelandet visas på skärmen. Välj inte OPEN, utan snarare Save alternativet. Spara filen på skrivbordet för enkel placering.
4.
När mallen har ladda ner till din valda skrivbordet, öppna ZIP-filen genom att dubbelklicka på den. Dubbelklicka sedan på ansökan mall fil att öppna.
5.
Mallen kommer att ha två sidorna. Sida 1 innehåller din front och rygg, sidan 2 innehåller insidan sidan i broschyren. Börja med att välja varje textruta och förs in i eller klistra in din egen information. När du har angett all text i programmet, du är färdig att infoga bilder.
6.
Det kommer att finnas 7 foton rutor på insidan sidan. Du kommer att högerklicka på varje låda och välja Formatera figur att infoga ett foto. När alla dina bilder ska införas, gå på första sidan och för in den främre luckan foto på samma sätt. Om du är osäker på hur du sätter in bilder, se till att du kontaktar webbresurs du köpte den från och få ytterligare hjälp.
7.
Gör en förhandsgranskning av ditt färdiga program. Se till att allt verkar precis som du vill att det ska vara. Om inte, gör mindre justeringar i mallen . När din nöjd med hur allt ser ut, skriva ut filen på din egen skrivare eller ta den till ett kontor leverans butik . Om du tar det till ett ämbete leverans butik , se till att du får ett bevis innan dem skriva ut flera kopior .
8 .
Du kan sedan fortsätta att vika programmet efter alla utskrifter har avslutat . Vissa kontorsvaruhus kommer att erbjuda den vikbara som en extra service . Eller så kan du välja att lägga dem själv . När vikta, Ge dig själv en klapp på ryggen för ett väl utfört arbete, nu programmen är klara för distribution!


Previous:nothing Next:hur man kan bli av en blåtira snabb

Relaterade artiklar


 • tio tecken på att du får i ett våldsamt förhållande
 • utslag på grund av preventivmedel
 • kan du lagra mjuka kontaktlinser i vatten ?
 • beskriva T cells funktioner i kroppen
 • Vad är orsaken till nattliga svettningar hos äldre?
 • användning av kamomill för kolik hos spädbarn
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • kan falla ner på golvet när gravida skada det ofödda barnet ?
 • Barnmorska förfaranden
 • Varför orsakar Johnsons baby schampo inte tårar ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com