övningar för barn att hjälpa till att övervaka hjärtslag

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-05
Övningar för barn att hjälpa till att övervaka deras hjärtslag kan öka medvetenheten om friska hjärtat kondition. Undervisning puls läge och tekniker för att räkna hjärtslag hjälper barnen lära sig hur motion påverkar deras hjärtfrekvens. Spela ökar hjärtfrekvensen och övervakning hjärtslag efter långa perioder spela hjälpa barnen att förstå vikten av aktivitet. Denna förståelse kommer att bana väg för en sund livsstil

Du behöver:.
Pedometer

Puls

Höj pulsen med marschera på plats. . Har en vuxen gör detta med barnet. Mars i fem minuter. Visa barnet hur man lägga pek-och långfingret på halspulsådern, som ligger i halsen. Ifrågasätt barnet och fråga om de kan känna sina egna hjärtslag. Fråga dem om hur snabbt det slår och hur starkt det känns. Låt dem känna den vuxna hals. Räkna med barnet medan du övervakar vuxna beat. Det bör vara långsammare än barnets gör det lättare att räkna.

upprepa övningen, marscherar i en minut. Låt barnet hitta pulsen på handleden av den vuxna. Låt barnet försöka hitta sin puls på handleden . Detta kommer att bli lite svårare , eftersom pulsen tenderar att vara svagare på barn .

Vilande Betygsätt

sitta och vila i 15 minuter , tills pulsen befinner sig i normal vila hastighet. För ett barn , utan det beror på ålder . Barn under 10 kommer troligen att ha en vilopuls på 100 till 130 taktslag per minut . En vuxen bör vara mellan 65 och 90 slag per minut. Medan vila förklara vad som händer med hjärtfrekvensen .

Låt barnet praktiken tar pulsen när de vilar . Använd en klocka med sekundvisare och visa barnet hur man kan övervaka en minut . Räkna pulsen med fingrarna på halspulsådern under en minut . Detta avgör vilopuls .

Höj Heartbeat

Jump ett rep i 15 minuter . Ta pulsen omedelbart efter målgång . Hjälp barnet hitta pulsen och hjälpa dem att övervaka klockan , räknar i en minut . Ta pulsen var femte minut för att se hur lång tid det tar för heartbeat att återgå till vila kurs .

Hoppa på en studsmatta i 15 minuter . Ta puls direkt efter hoppning . Räkna en minut . Vila i 10 minuter och ta pulsen igen . I ett friskt hjärta hjärtslagen bör återgå till vila takt under slutet av 10 minuter . Individer varierar , så bli inte orolig om räntan är långsammare att återvända .

cykla i 15 minuter utan att stanna . Ta pulsen direkt efter stopp . Räkna en minut . Låt barnet jämföra deras puls till vuxenpriset . Diskutera skillnaden .

barngrupper

Teach de tidigare stegen i puls med metoder för att gruppen av barn. Låt barnen spela en omgång tag i 15 minuter . Har alla barnen hitta sin puls och räkna under en minut . Låt dem ta pulsen var femte minut för att se hur lång tid det tar att återgå till vila kurs . Många kommer att förlora spår i rösträkningen , men uppmuntra dem att räkna under de närmaste fem minuterna . För yngre barn , förkorta tiden för räkningen till 15 eller 30 andra perioder .

Spela en omgång " Anka, anka, gås . " Forma en cirkel av barn . Har en spelare "det . "Har" det " springa runt i cirkeln och på något av barnen i cirkeln. de gängade barn kommer då att jaga "det " runt cirkeln tills de fånga dem och tagga dem. Efter loppet runt cirkeln av anka och gås Har de två barn ta pulsen under 15 sekunder , att jämföra puls . Fortsätt med spelet , tar pulsen efter varje " det ". Detta kommer att fungera med äldre barn också, men gör cirkeln mycket stora .

Spela spel och göra fysiska aktiviteter med barn kommer att göra dem medvetna om vikten av motion och hur det relaterar till hjärtat fitness . Leka med barnen kan också hjälpa vuxna får de som behövs förhöjda hjärtfrekvensen hos kondition .

Previous:nothing Next:hur man har en bra läkare besök

Relaterade artiklar


 • ingredienser i ett salt SITTBAD
 • hur man har en lyckad IVF
 • funktion radialis
 • hur man berättar hemma om din livmoderhals är dilating ?
 • bra rutin för en fyra månader gammal
 • förlängda effekten av en bröstpump
 • hur man förebygger tonåriga rökning
 • effekterna av åldrande med Integumentary system
 • Hur man känner igen pediatriska uttorkning
 • Social Security Disability recension kvalifikationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com