det bästa betyg minne skum kuddar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-04
Memory skum var först utvecklar av NASA för astronauter . Detta material är gjort för att stödja kroppen genom gjutning till en persons form och sedan studsar tillbaka . Memory skum kuddar hjälpa din nacke och huvud genom att svepa kroppen i komfort och uppmuntra en ordentlig ryggrad anpassning . Enligt Liz Ackerman , sömn expert på Madrass lågprisbutiker i Sparks , Nevada , den bäst rankade minne skum kudde Tempur- , baserat på Consumer Reports . Tempur- är hennes första val , men hon gillar också Välj Skum kuddar som kontur kudde och snuttekudde .

Tempur-

Tempur- gör en mycket hög kvalitet kudde minne skum . Denna kudde finns i olika former och stilar . Terapi Kuddarna är ergonomiskt för att stödja ditt nacke och rygg . Komforten kuddar är gjorda med samma material , men de ser mycket ut som en vanlig kudde du skulle köpa i affären . Den enda skillnaden är att dessa kuddar är gjorda med minnet skummaterial . Andra stilar , till exempel Grand kudde och Body kudde , finns också .

Välj Foam

Välj Foam gör en mängd kuddar minne skum som är jämförbara med Tempur- kuddar . Du kommer att hitta olika former och stilar på Välj Foam webbplats , belägen i avsnittet Referenser . Dessa kuddar är damm-kvalster-resistent och de använder samma typ av minne skum som Tempur- kuddar . Konturen Kudden har ett dopp för att vagga halsen . Liz på dessa kuddar mycket hög eftersom de använder Välj-HD skum , som är en typ av hög kvalitet skum .

Överväganden

När man använder en kudde minne skum , kan du överväga att sätta en ventilerande bomull örngott på kudden . Memory skum kan fånga värme , vilket gör att du svettas . Ändra dina örngott ofta och försöka att sova på ryggen för att minimera svettning . Memory skum kuddar är utformade för att dämpa baksidan av huvudet , men sova på dem nedåt kan göra det svårt för huden att andas .

Previous:nothing Next:den bästa bäddmadrasser för dem som togs upp luft sängar

Relaterade artiklar


 • mäns hälsa & hjärtsjukdom
 • när ska du kasta ut hand lotion & makeup ?
 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • hur man hittar en upphöjd toalettsits
 • skäl kvinnor har högre vilopuls priser
 • vad är syftet med Epsom salt ?
 • badrum förnödenheter för handikappade
 • hur man känner igen tecken på alkoholförgiftning
 • hur man kan bli av en öl tarmen
 • Varför är utsöndringsmekanismerna system viktigt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com