hur man kan stoppa att bli sjuk

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-09
Sjuka mycket?

Under vintermånaderna hör jag det på nyheterna, på kontoret, och se den på gatorna. Människor hosta överallt, dra vävnader ur deras fickor, och säger saker som "usch, jag känner mig som skit. " När folk talar om förkylning, influensa och virus som går runt, brukar jag inte lyssna eftersom jag egentligen inte orolig för att bli sjuk. Jag får aldrig sjuk. Jag minns inte sist jag var sjuk och det är så jag gillar det. Ända sedan jag antog sundare metoder och började träna regelbundet, har jag känt mig, hade mer energi, och jag har inte fångat fel, influensa, virus, förkylningar huvudet, bihåleinflammation, etc.

Du behöver:
mycket sömn
. En hälsosam diet.
Motion.


1.
Sluta bränna ljuset i båda ändar

Om du känner att du kommer ner med något, sluta! Stoppa vad du gör och vila. Gå till sängs tidigt, ta en sjukdag, gör vad du måste göra, men inte strunta i vad din kropp säger till dig. Vi känner ofta som om vi måste makt genom, har vi inte tid att vila, och vi måste fortsätta. Jag brukade göra detta hela tiden på college, dra alla nighters och bränna ljuset i båda ändar. Resultatet : Jag skulle bära ut mig själv , bli sjuka och vara ur drift för ett par dagar . Om din kropp säger till dig det har fått nog , lyssna på det. Din hälsa är nummer ett .
2 .
äta rätt

När det kommer till mat , du är vad du äter . Om du äter skräp , gissa vad din kropp ger dig i gengäld. Skräp ! Du får skräp mentalt , du skräp fysiskt , och du får skräp i bakluckan också . Om du gör hälsosamma val , ger din kropp du mental klarhet och fysiska hälsa . Immunförsvaret stärks av de vitaminer , mineraler och näringsämnen som finns i hälsosam mat , vilket innebär att det kan slåss av bakterier och virus som orsakar sjukdom . Om du äter rätt, sjukdom kommer du att slåss.
3.
Sleep

Vi behöver alla sömn, men de flesta av oss inte få nog. Tvinga dig själv att få en full 8 timmars sömn per natt i 30 dagar, och jag garanterar att du inte bara kommer att må bättre men du kommer också att se bättre. En hel natts sömn har visat sig bidra till att upprätthålla en hälsosam kroppsvikt och minska tecken på åldrande.

Tänk på din kropp som ett uppladdningsbart batteri. Om vi ger oss själva en ny avgift varje morgon, sedan kommer vi fungerar effektivt under hela dagen. Om vi trötta ut oss, eller bara hälften ladda batteriet, kommer vi inte att fungera med full potential.
4.
Motion och vara lycklig

jag verkligen tror att de utövar dagligen är den främsta anledningen har jag inte varit sjuk under de senaste minne. Motion stärker immunförsvaret och bidrar också till bättre sömn mönster. De fysiska fördelarna är uppenbara, men en orsak jag älskar motion är att det sätter mig på bra humör. Mood-öka endorfinerna (aka "må bra hormoner") är naturligt ut av din hjärna när du anstränger dig. Vetenskapliga studier har visat att personer som är oftast glada blir sjuka mer sällan medan de som upplever depression och ilska är mer benägna att sjukdom .

tips och varningar


 • När du är stressad , trött eller olycklig , är ditt immunsystem inte fungerar med full styrka
 • människor blir sjuka mest är ofta de människor som lever en ohälsosam livsstil
 • Rökning sänker kroppens motståndskraft mot baciller och bakterier


 • Previous:nothing Next:hur man använder ekologiska botemedel för hemorrojder eller pålar

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en SITTBAD hemma
 • hur man kan bli av fotsvett
 • det mest effektiva och effektiva konditionsträning
 • Vad kan förhindra biverkningar av skott?
 • är det lättare att bli gravid efter mens?
 • hur man tvättar bort tonsoliths och halitosis
 • hur man kan förebygga online viktökning
 • hur du styr kostnaderna för hälso-och sjukvård för familjen
 • differentialdiagnos av kronisk buksmärta hos barn
 • Hur känns fibroid smärta?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com