hur att hålla värmen i minusgrader

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-02-04
Hålla värmen i minusgrader kan vara mycket lätt och verkar som en no brainer , men när det kommer till värme ditt hem finns det några mycket viktiga säkerhets- tips du bör följa för att se till att du vistas säkert liksom varm i minusgrader . Se till att följa stegen nedan för att du är varm och trygg under minusgrader
1 .
Först om du använder en värmare med öppen låga bör du installera en brandvarnare och en kolmonoxid detektor.

Dessa bör batteridrivna och bör placeras i närheten av värmekälla .

Om du redan har dessa installerade se till att kontrollera dem två gånger om året. Jag föreslår Halloween när vädret är första börjar bli kallt och igen den sista dagen i skolan för barn . Dessa är lätta att komma ihåg dagar för min familj bara att du väljer två dagar som är lätt för din familj att komma ihåg och en av dagarna skall i början av den kalla årstiden och den andra om sex månader efter att

2 .
Nästa om du använder en eldstad se till att ha din skorsten rengöras och besiktigas en gång om året . Detta bör innan vädret blir kallt för att se till att det inte finns några chanser att börja ditt hem i brand när man bara försöker värma upp den.

Du bör också undvika att bränna allt som kunde producera flygande glöd som papper . Dessa kan få ut av den öppna spisen och orsaka en villabrand i några minuter .
3 .
Slutligen rumsvärmare kan användas för att hjälpa dig hålla värmen vid temperaturer under noll . Kom bara ihåg att du bör alltid vara försiktig när du använder ett värmeelement .

Se till att alla rumsvärmare är minst tre meter från allt som kan fatta eld . Detta omfattar gardiner möbler , husdjur sängkläder . . . Heller aldrig placera värmeelement av vatten eftersom den är ansluten till den elektriska detta kan ha ett dödligt följd .

Utrymmet Värmaren bör placera sig stabilt på golvet med sladden ur vägen från möjliga resor . Det är inte säkert att placera en matta över sladden eftersom sladden kan bli varm och orsaka brand om trängd under mattan .

Även du ska aldrig lämna små barn ensamma med ett mellanslag värmare , stäng även de med automatisk avstängning . Värmaren kommer fortfarande vara varm under några minuter efter att det stängs av och kan bränna ett barns känsliga hud .
4 .
Slutligen och framför allt se till att du investera i en bra brandsläckare bara i fallet. Bättre säker än ledsen !


Previous:nothing Next:hur att hålla sig frisk under 2010

Relaterade artiklar


 • hur man gör destillerat vatten hemma
 • Hur kan föräldrar förhindra tonåriga dricka?
 • ultraljud och riktigheten av barnets kön
 • klonidin för klimakteriebesvär
 • hur man kan räkna föreställning hittills med ultraljud
 • riktningar att linda en fot valv
 • hur du ansluter syrgasslangar till en mask
 • är nackstöd kuddar säkra för barn i bilen ?
 • effekterna av kvinna som använder Rogaine för män
 • Vilka är hälsoriskerna med att använda en bastu ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com