hur man kan bli av hicka snabb

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-05
Håller du inte bara hatar hicka och blir så arg att du vill skrika. Jo jag lärde mig detta trick vid 4 års ålder allt när jag spelade på apan barer. Jag hade hicka och ville dricka lite vatten men jag ville inte gå ner så att någon gav mig min vattenflaska och jag drack det och inte mer hicka. Jag har gjort detta i åratal! Det fungerar Detta är bra för dina barn eller så kan du ge det ett försök

Du behöver:!. .
1 glas is kallt vatten
stabil stol, soffa etc.
halm.


1.
Okej, hitta någonstans att hänga upp och ner. En soffa , stol , etc. Make säker sin mycket stable. You inte vill falla och hänga upp och ner someway eller another. Or mabybe ännu bättre , en del apa barer om du bara så råkar vara i en park .

2 .
Ta det kallt glas vatten en SIP det genom en straw. Sip så mycket du vill !
3 .
Du kan få upp och om det inte sluta , upprepa .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa bakterier döda i sina spår

Relaterade artiklar


 • strivectin hals grädde ingredienser
 • hur man kan bota en kräfta öm
 • hur du gör din nyårslöfte en livsstil
 • hur man vet det värsta grodden samla fläckar
 • ökad östrogen symtom
 • kinoki detox fot fläckar & graviditet
 • varför är den mänskliga kroppen kallas ett system ?
 • symptom på sjukdom VALSTJÄRT
 • Vilka är hälsoriskerna med att använda en bastu ?
 • hur man kan stoppa missbruket av äldste i särskilt boende
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com