effekter av testosteron skott

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-22

Du behöver :
vitamin vatten , Airborne , ett glas

Testosteron är en hormon som produceras naturligt av både män och kvinnor . Det påverkar humör , hårväxt och sexuell utveckling , liksom andra fysikaliska egenskaper som hud klarhet . Normalt producerar den mänskliga kroppen en tillräcklig mängd av detta hormon , men ibland testosteronnivåer är onormalt låga . Testosteron får sprutor för att rätta till onormalt låga testosteronnivåer har många olika effekter .

Mood

Testosteron, tillsammans med andra hormoner i kroppen , är ansluten till humör . Enligt barnläkare Dr Alan Greene av drgreene. com , testosteron skott leda till att du vara mer aggressiv . Du kan också känna irriterad eller mycket nöjda , med humörsvängningar baserat på nivå av testosteron.

Muscle

Greene påpekar på sin hemsida att testosteron är en typ av steroid som människor tar till största delen upp . Du kan uppleva vissa viktökning och bli starkare på grund av till muskelmassa . Detta kan vara en stor sak om din kropp inte gör tillräckligt med testosteron av sig själv och du är underviktig och svaga , men om du redan har tillräckligt med testosteron , är detta viktökning och förändring i muskulaturen inte bra-ökad muskelmassa påverkar alla muskler av kroppen , inklusive hjärta, och ett förstorat hjärta kan bli beskattad och misslyckas . Detta problem förstärks av det faktum att testosteron kan höja blodtrycket och kolesterolhalten . detta ytterligare skatter hjärtat

Andra mindre biverkningar

Enligt både drugs. com och Greene , finns det många mindre biverkningar av testosteron skott , inklusive förändring i sexlust , trötthet , ömma eller irriterat tandkött , huvudvärk , håravfall och acne . Du kan också uppleva utslag , vätskeretention eller utveckling av bröstvävnad ( gynekomasti ) .

allvarliga bieffekter

I stort sett alla former av testosteron kan ge några stora , farliga biverkningar i vissa fall , även låga doser oftast är säkra . Den drugs. com hemsida rekommenderar att du omedelbart söka medicinsk hjälp om du upplever yrsel , illamående, magont , förändringar i storleken och formen på genitalier, andningssvårigheter eller svullnad i nedre extremiteterna . Andra problem som anges av Greene innehålla cystor och levertumörer . Dessa signal en allergisk reaktion , eller problem med nervsystemet, mag- eller endokrina /urogenitala system .

Överväganden

Låga doser av testosteron anses mycket säkrare än höga doser . Dessutom finns det vissa homeopatiska medel för att öka testosteron naturligt , som att äta rätt och äta vissa typer av livsmedel som nötkött och ostron . Du behöver därför inte att se testosteron skott som en sista utväg . Den viktigaste nyckeln att komma ihåg är att du inte behöver bilder om inte din kropp inte producerar testosteron som behövs på egen hand och du kan inte öka produktionen naturligt . De bör inte tas bara för att förbättra ditt utseende . Du alltid ska ha dina hormonnivåer testas innan du fortsätter med något hormon behandlingsregim.

Previous:nothing Next:orto tri - cyclen faq

Relaterade artiklar


 • motstånd motion av svaga äldre
 • Vad kan du se på en NACK genomskinlighet ultraljud?
 • armborst ogräsmedel effekter
 • hur man vet om du har fibromyalgi ryggont eller en D-vitaminbrist
 • statligt finansierade bostäder behandlingsprogram för tonåringar
 • hur att upplösa njursten med sparris
 • hur man börja gå för ditt liv
 • hur man kan öka fertiliteten med livsmedel och tillskott
 • hur man ska leva med en katt när man är allergisk
 • förhöjd hCG och risk för Downs syndrom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com