hur du infogar en ng tube-barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-16
Jag är vid den punkten nu där jag ärligt talat tror att jag skulle kunna placera en magsonden i min dreams. However jag minns de första gångerna som så nerv racking. That sagt, jag trodde att dela mina erfarenheter och kunskaper i ämnet kunde dra nytta others. I kommer att förklara på ren svenska (inte medicinska termer) hur du infogar en NG Tube. Please vet att jag inte är i den medicinska professionen på alla, så om du har några frågor du behöver söka professionell medicinsk rådgivning.

Du behöver:
Smörjmedel
. Magsonden.
Marker.
tejp .


1 .
Först måste du mäta allt out. So du kommer slutet av NG röret , börja vid nästippen och åtgärden till ear. Now vi kommer att mäta från örat till stomach. The magen är precis ovanför magen Botton om två fingrar tips. After du kommer hit , tar din markör och markera din plats på NG Tube. This kommer att bli hur långt du ska i.
2 .
nu detta fungerar mycket bättre för både dig och barnet /barn med lubricant. Take lite smörjmedel och tillämpa den på slutet av röret . Nu kan du använda KY Jelly eller någon lubricant. I använda bara lite av petruleum gelé .
3 .
Om patienten är ett barn är det mycket bra att ha en annan person för att hjälpa hålla barnet still. Now du ta tunnelbanan , sätt in den i nostril. Keep tills du har nått din mark. Now är det viktigt att ha barnet sväljer för att hjälpa till röret pass. If detta är en baby då erbjuda en napp . Jag vill göra detta så snabbt som möjligt veta mitt barn och jag både hatar it. If barn är hosta , snabbt ta bort röret .
4 .
Nu när röret är i , måste du tejpa fast den på ditt barns face. In min erfarenhet har jag lärt mig att ju närmare du placerar bandet till näsa , det kommer att stanna i longer. Perhaps inte mycket längre om ditt barn hatar magsonden som mitt does. LOL !
5 .
Nu är det här ett mycket viktigt steg som aldrig får glömmas bort. Du måste alltid kontrollera om placement. Check varje gång du erbjuda medicines. Check före varje feeding. Check efter varje gång du sätter i en ny tube. Simply ta en 20CC spruta , sätt in det i slutet av röret . Dra back. If röret är rätt i magen , bör du kunna dra tillbaka maginnehåll contents. Stomach kan vara klar , gul , grön eller formula. This säger du att det är i stomach. You är klar och redo att ge en matning .
6 .
Om du har försökt att utarbeta innehållet från magen och har haft någon lycka , sedan flyttar du ditt barn /barn och försök again. Sometimes du kan pumpa ett lite luft i , och detta kommer att hjälpa att flytta slangen borta från magen wall. IF efter att ha provat detta och du fortfarande inte får några maginnehåll , ta bort röret och byta ut.


Previous:nothing Next:råttgift och dess inverkan på spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man arbetar ute smartare inte hårdare
 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
 • tecken på andropause
 • hur man somna snabbare än vanligt
 • hur man utlöser kvinnliga hormoner hos män
 • hur man överlever hand om åldrande föräldrar i en sjukvårdsinrättning
 • Vilka symptom gör kvinnor med hög DHEA hormoner ?
 • hur man extraherar en spillra med en lök
 • hur man skapar en begravning program tri gånger broschyr
 • hur man ser yngre med daglig hudvård
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com