hur man besluta om att förbli barnlösa

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-04
Barn kan bli en källa till stor glädje . Men , låt oss inse det . De är inte till alla. Tyvärr , familj och vänner kan sätta en hel del press på en person att ha barn , särskilt när de närmar en viss ålder . Fortfarande på staketet ? . Så här besluta om att förbli barnlösa
1
inser att det är permanent
<. . br /> När du har ett barn du kan inte ångra det . När du tar med ett barn till världen , så förtjänar de din uppmärksamhet och engagemang . Så , ta inte beslutet lätt . Gör det inte av fel skäl , dvs " alla andra har en " eller " min mor vill bli mormor " . Dessa skäl är inte tillräckligt bra .
2 .
Se hur det är att vara en mamma för en dag .

Erbjud dig att ta hand om en väns litet barn för en dag uppleva hur det är . Detta kan vara en riktig verkligheten . Om en dag med barn driver dig nötter , tänk vad arton år kommer . Om du inte kan hantera även en dag som en " mamma " , är det bäst att förbli barnlösa .
3 .
Gör lite självrannsakan .

Fråga dig själv om du verkligen vill ha ett barn eller om du försöker att behaga andra människor . Vissa kvinnor väljer moderskapet , eftersom de tycker att det som förväntas av dem . Det är din kropp och du har alltid ett val i frågan . Låt inte någon säga att du " måste " ha ett barn . Alltför många människor ger efter för påtryckningar familj när det kommer till barnafödande .
4 .
prata om det med din partner .

Hur din partner känner ? Har han vill ha barn eller förbli barnlösa ? God kommunikation är viktigt när man överväger om jag ska ha ett barn . Det slutgiltiga beslutet ligger hos dig eftersom du ensam kommer att bära barnet , men det är viktigt att diskutera frågan i detalj med din partner innan man fattar beslutet .
5 .
överväga kostnaderna .

ha ett barn är dyrt . En undersökning visar att uppfostra ett barn till kostnader arton års ålder över $ 200. 000. Kontrollera att du verkligen har denna typ av pengar .
6 .
Ser du dig själv som mamma ?

Fast år framåt tio från nu . Kan du bilden själv skytteltrafik ditt barn till skolan och pianolektioner och hjälpa till med läxor ? Har du tålamod att hantera ett barns ständiga behov varje dag ? Om du inte kan se dig själv sätta ditt barns behov före dina egna , det är bättre att förbli barnlösa-och det är inget fel med det .
7 .
Tänk på din hälsa .

vissa hälsoproblem gör det svårare att klara en graviditet . Detta är en faktor som måste beaktas för att undvika att sätta din egen hälsa i fara. Vissa genetiska problem kan också vara ett problem om de skulle kunna äventyra barnets hälsa . Diskutera dessa frågor med din läkare innan du bli gravid . Han kan meddela att du förblir barnlösa av hälsoskäl .


Previous:nothing Next:hur man hittar billiga kirurger

Relaterade artiklar


 • DIY plast Glasögonbågar reparation
 • hur man håller varmt i sängen
 • progon b biverkningar
 • hur man kan bota symptomen på pålar
 • Vad är funktionen av sebum?
 • vad som väntar efter novasure livmodern
 • täppta bihålor orsaken till sömnapné
 • hur att behandla och bota hicka bli av med hicka
 • vad är biometriska testning?
 • hur du avgör om ditt barn är redo för potträning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com