hur man hittar hemorrojder kirurgi alternativ

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-03-02
Med hjälp av denna guide får du lära dig hur du hittar hemorrojder kirurgi alternativ, och utvärdera vilka behandlingar som kan vara rätt för dig

Du behöver:. .
Viljestyrka
Burk eller kopp (tillval).
Hard Candy.
Hobby.


1.
Om du bara har mild hemorrojder, kan du välja enkla hemorrojder kirurgi alternativ såsom varmt vatten suger eller bad SITZ för de drabbade områdena. Detta kan göra mycket för att lindra smärta och klåda. Du bör också hålla det drabbade området mycket rent, med fuktad toalettpapper, eller fuktiga tvättlappar. Ice förpackningar kan också hjälpa till att lindra någon svullnad, samt ytterligare minska smärtan av hemorrojder. Ibuprofen kan också tas vid behov för mild smärta.
2.
Det finns även kosten hemorrojder kirurgi alternativ som du kan prova, som ofta kan i hög grad lätta smärta och klåda av hemorrojder. Eftersom förstoppning och hård avföring kommer inte bara att orsaka smärta, men även kunna göra hemorrojder mer uttalad och besvärande, lägga mycket vatten till din diet, tillsammans med livsmedel som innehåller mycket fiber som kommer att hålla avföringen mjuk kan vara ett bra alternativ till operation som kan hjälpa till att lindra hemorrojder. Dessutom tenderar fetma att göra hemorrojder värre , så en bra kost och motion för att minska i vikt eller behålla en hälsosam vikt är också hjälpsam.
3 .
De som behöver lite mer i sätt av hemorrojder kirurgi alternativ kan använda krämer , preparat och stolpiller som är speciellt utformade för att hjälpa till med hemorrojder . Dessa krämer är utformade inte bara för att lindra klåda och smärta , men de kan också bidra till att minska svullnad av hemorrojder . Några av dessa krämer kommer med en applikator , som också kan hjälpa till med smörjning i analkanalen , vilket gör tarmrörelser lättare . Dessutom kan den milda bedövningsmedel av grädden gör också tarmrörelserna mindre smärtsamt. Det finns ett antal aktiva ingredienser som du hittar i hemorrhoid krämer, såsom hydrokortison och pramoxine hydroklorid, utöver naturliga ingredienser såsom haj fiskleverolja och trollhassel. Du kan behöva prova några olika produkter för att ta reda på vilken som är mest effektiv för dig.
4.
Det finns också vissa orala läkemedel och kosttillskott som kan vara effektiva hemorrojder kirurgi alternativ. Vissa av dessa tillskott är i huvudsak avsedd för att mjuka upp avföringen. Avatrol är ett tillägg som kan tas som inte bara kommer att lindra klåda och smärta, men kommer också att arbeta för att stärka venerna, vilket minskar händelsen av hemorrojder.

Tips och varningar


 • Du kan behöva experimentera med icke-kirurgiska behandlingar hemorrhoid att hitta en som fungerar bäst för dig.


 • Previous:nothing Next:hur man dricka vatten oftare

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska längden på menstruationscykeln
 • fem funktioner i det mänskliga skelettet
 • långvarig exponering för mögel och hälsoeffekter
 • Vad kan en ammande mamma ta när hon är sjuk ?
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • hur du gör din nyårslöfte en livsstil
 • hur snabbt desinficera ditt hem
 • karaktärsutveckling i den tidiga barndomen
 • hur de ska hålla strömförande och friska under vintern
 • hur du väljer ett bra ortoped
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com