hur man kan bota symptomen på pålar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-03-03
Med hjälp av denna guide kommer du lära dig att bota symptomen på pålar , som är en annan term för hemorrojder , vilket minskar smärtan , klådan och svullnad att de kan orsaka
1 .
Ett av de bästa sätten att lindra symptomen på pålar , oavsett om de är av intern eller extern sort , är att variera din kost så att du omfatta fler livsmedel som innehåller fiber , som frukt , grönsaker och fullkorn och dricka mer vatten. Detta kostomläggningen hjälper dig att hålla avföringen mjuk , så att de inte irritera din pålar och göra dem värre . I själva verket , eftersom en person är mer benägna att bli förstoppad om de inte äter tillräckliga mängder av fiber i kosten , kan det också hjälpa att förhindra uppkomsten av nya pålar . Detta beror på att rinna under tarmrörelserna kan faktiskt orsaka mer pålar till formen.
2 .
annat sätt att hjälpa symptom på pålar är att alltid hålla det drabbade området är mycket rent. Eftersom området är sannolikt att bli smärtsamt , kan detta bäst göras genom att använda fuktad våtservetter , särskilt efter tarmrörelser . Detta kan vara bekvämare att använda än toalettpapper, och kan göra ett mer grundligt arbete för rengöring. Varma bad och bad SITZ kan också bidra till att lindra symtomen och minska smärta och klåda. Du kan också alternera varma bad med kalla kompresser eller is väska för ytterligare en fördel.
3.
Det finns också ett antal kommersiellt tillgängliga krämer, förberedelser och stolpiller, som kan vara mycket hjälp för att minska symptomen på pålar. Dessa kan enkelt tillämpas på externt drabbade områdena om du lider av externa pålar, eller så kan du använda applikator eller ett stolpiller om du har interna pålar. Externa pålar kan också behandlas med naturliga sammandragande ingredienser som trollhassel, äppelcidervinäger, eller aloe vera gel.
4.
Ibland om problemet är särskilt svår, måste du träffa en läkare. En läkare har ett antal medicinska behandlingar som inte bara kan lindra symtomen på pålar, men också ta bort problemet helt. Dessa alternativ inkluderar ligering gummiband, som stryper flödet av blod till högar, vilket ledde till att försvinna. Det finns också behandlingar läkaren kan använda för att bränna högar av med infrarött ljus, eller kemikalier som kan injiceras krympa pålar. I vissa fall kommer kirurgi behövas för att verkligen ta bort pålar och eventuella blodproppar som har bildats.

Tips och varningar


 • I de flesta fall kan pålar behandlas med hem metoder. Kirurgiska och medicinska metoder är i allmänhet bara används vid svåra fall blodproppar har bildats.


 • Previous:nothing Next:hur man hittar ett botemedel för pålar

  Relaterade artiklar


 • familjeplanering kliniker i White Marsh
 • solarier & graviditet
 • Definitionen av 3d ultraljud
 • vad är meningen med mörkröda ringar under ögonen hos barn ?
 • hur man kan stoppa viktökning från p-piller
 • Skillnaden mellan en hälso- och sjukvård surrogat och fullmakt
 • hur man ser yngre med daglig hudvård
 • hur man tömmer en kateter påse
 • hur man läser en enkel ekg
 • badrum säkerhetsanordningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com