hur man skyddar sig från den ekonomiska bördan av en oväntad olycka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-03-01
Dessa dagar, både arbetsgivare och privatpersoner köper sjukförsäkring med högre och högre självrisk för att sänka kostnaderna för sina premier sjukförsäkring. Men tyvärr kan vissa människor inte ens råd med sin självrisker, som blir en ekonomisk börda när hälso-och sjukvården behov uppstår. Ett sätt att skydda sig ekonomiskt från en oväntad olycka är att köpa en bra kvalitet, låg kostnad olycka plan för att täcka din sjukförsäkring avdragsgill i händelse av en olycka. Denna artikel kommer att lära dig hur du skyddar dig från den ekonomiska bördan av en oväntad olycka om du har en hög självrisk plan sjukförsäkring

Du behöver:. .
Datorn


1 .
Det finns många olika försäkringsbolag som erbjuder olycksfallsförsäkringar. Du vill hitta en som erbjuder ett rättvist pris samt täckning för de flesta typer av olyckor. De flesta olycksfall försäkringsbolag kommer inte att täcka olyckor som resulterar från att delta i hög risk extrema sporter som fallskärmshoppning, men du bör leta efter ett försäkringsbolag som täcker dig från olyckor från att delta i fritids-sporter som skidåkning. Ett bra ställe att börja din forskning på följande webbplats:.
Www. efsbenefits. com /personlig-olycka-insurance. html
2
Olycksfallsförsäkring finns i flera olika bidragsnivåerna. Ett bra val är en plan som betalar av olyckan, i motsats till en platt förmån belopp per år. Mängden olycksfallsförsäkring du behöver beror på hur hög din sjukförsäkring självrisk är, om du har några sjukförsäkring alls. Om din sjukförsäkring avdragsgill är $ 5000, till exempel välja en plan som erbjuder en $ 5000 maximal nytta per olycka. Om din försäkring har en $ 7. 500 avdragsgill, välj en olycka plan som erbjuder en $ 7. 500 maximal nytta per olycka. Du kommer att finna att kostnaden för olycksfallsförsäkring är extremt prisvärd, och om du köper rätt plan, kommer du inte oroa dig för ditt möte din hög självrisk innan din sjukförsäkring sparkar på, om du eller någon av dina barn är skadas i en olycka.
3.
Se till att läsa de begränsningar och undantag på politiken. Om dina barn leka i ungdomsidrotten, till exempel, kommer du vill vara säker på att politiken kommer att omfatta olyckor som resulterar från att konkurrera på ungdomsidrotten. Besök följande webbplats:
www. efsbenefits. com /personlig-olycka-insurance. html
Klicka på länken "klicka här för broschyr " . På sidan 2 i broschyren hittar du på " Undantag "-avsnittet .
4 .
Inköp olycksfallsförsäkring är enkel . Merparten av tiden kan du ansöka online och få en bekräftelse på täckning inom några minuter. Planen används i mitt exempel blir effektiv den första i månaden efter den dag som du anmäler dig . Låt inte olyckor bli en ekonomisk belastning för dig eller din familj ! Om du har en hög självrisk politik sjukförsäkring eller om du saknar sjukförsäkring , överväga att köpa en prisvärd plan olycksfallsförsäkring.


Previous:nothing Next:hur man bibehåller fysisk hälsa

Relaterade artiklar


 • Vad är effekten av åldrandet på muskelsystemet ?
 • missbildningar på grund av kön val
 • hur man kunna lita på att sluta tobak
 • klimakteriet förutsägelse i förhållande till menarche
 • motstånd motion av svaga äldre
 • hur man kan jämföra bentätheten
 • senior hälsa patient undervisning idéer
 • Hur DROP försäkring för Medicare
 • finns det några kryddor som är farliga för kvinnor att ta ?
 • naturliga sätt att bekämpa bröstcancer ömhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com