var att få hCG

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-26
HCG är ett hormon som produceras naturligt i kroppen under graviditeten som är godkänd för användning vid behandling av vissa sjukdomar . Men på senare år har det varit populärare som en viktminskning tillägg som antingen togs i orala droppar eller genom injektion

HCG

HCG är en förkortning för Humant koriongonadotropin . Det är ett hormon som produceras naturligt i kroppen under graviditeten , mest i moderns moderkaka . Det är tänkt att signalera till hypothalamus att befria kroppen av överskjutande fettvävnad .

Historia

Dess ursprungliga initiativtagaren var den brittiska endokrinolog ATW Simeon, som i mitten av förra seklet utvecklade en mycket låg kalori diet ( VLCD ) . Han fann att patienter som han administrerade HCG har kunnat följa dieten , förlora kroppsfett snabbt samtidigt kroppsmassa . Han publicerade sina rön på detta i en 1971 manuskript som kallas " pounds och inches . "

Överväganden

I en dubbel-bling studie visade American Journal of Clinical Nutrition att hCG i sig inte hade påskynda viktminskning . Det bär hälsorisker också, eftersom det är ett hormon , och upprör kroppens naturliga balans av dessa kemikalier . Hos män är det särskilt farligt , med långvarig användning så småningom hämma naturliga testosteron produktion .

Faror

HCG är bara tillgängliga genom recept , och är inte godkänd av Food and Drug Administration ( FDA ) för användning som viktminskning drogen . Många Internet- apotek som erbjuder HCG inte gör detta klart , och ge förvirrande och felaktig dosering information . I sin injicerbara form , inköpare löper också större risker på injektionsmissbruk sig felaktigt .

åtkomst

Om du bestämmer att du måste försöka HCG för viktminskning , forskning en läkare i ditt område som övervakar kurser av drogen särskilt för detta ändamål . Se till att få detaljerade anvisningar om dess användning och regelbundet delta i uppföljande besök .

Previous:nothing Next:hur man kan övervinna amningsproblem

Relaterade artiklar


  • hur intervju för äldreomsorg
  • hur man förebygger graviditetsillamående
  • användning av kamomill för kolik hos spädbarn
  • hur man kan kontrollera kvinnor för bröstcancer
  • TSH-nivåerna hos barn
  • klimakteriet & Body domningar
  • Finns det en medicinsk test som kan berätta om du är i klimakteriet ?
  • Hur säker är manlig förbättring droger?
  • hur man kan förebygga online viktökning
  • varför skabb orsaka klåda ?
    Adress:
    TPB
    Punktskriftsförsäljningen
    Box 4003
    1002 47 Johanneshov
    Email: halsa@halsanet.com