Hur berätta om fördelarna med att hålla ditt barns navelsträngsblod är värdefulla för dig

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-09
Det finns många fördelar som kan komma från att hålla navelsträngsblod för ditt barn och känna alla fördelar kan hjälpa dig att fatta beslutet om du ska hålla ditt barns navelsträngsblod i en privat familj bank eller om du tror att hålla sitt blod . skulle vara onödigt

Du behöver : .
fiskoljekapslar
Glas vatten .


1 .
barn som utvecklar sjukdomar som leukemi kan ha nytta av navelsträngsblod sparas som ett barn . Detta beror på att det inte finns någon chans att barnets kropp avslå celler av sina egna navelsträngsblod. Det är en perfekt match och det kommer alltid vara en perfekt match. För fall som detta kan föräldrar som har sparat navelsträngsblod sitt barn rädda sina barns liv.
2.
Syskon har en 25% chans att ha en match till barnets navelsträngsblod , så om du har ett annat barn som utvecklar något som leukemi, chanserna att din andra barn kommer att matcha och att kunna använda blodet är mycket högre än att hitta en match som kommer från främlingar.
3.

Andra familjemedlemmar med sjukdomar kan ha nytta av barnets navelsträngsblod. Familjemedlemmar är mycket mer sannolikt att bli en match att navelsträngsblod från barnet, så det är bra att spara om du har familjemedlemmar som du fruktar kan utveckla sjukdomar där navelsträngsblod kan hjälpa.
4.
För alla som tycker att det är osannolikt att behöva navelsträngsblod grund av att ha någon i släkten några sjukdomar eller som kan dra nytta av dess användning kan märka att de föredrar att inte gå på bekostnad av att spara . För privata familj banker kan spara navelsträngsblod vara dyra, speciellt om du känner att det inte behövs. Du kan donera det gratis om du inte vill spara den , vilket kan rädda livet på en främling .


Previous:nothing Next:hur du avgör om din sjukhus tar emot donationer av navelsträngsblod

Relaterade artiklar


 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
 • Skillnaden mellan 3D och 4D ultraljud bilder
 • hur man gör en nyårslöfte att du kan hålla
 • Vilka är riskerna för en 4d graviditet ultraljud ?
 • vad är senior hemtjänst?
 • hur man gör det genom morse sicknss
 • före klimakteriet humör symtom
 • baby kolik lösningar & rättsmedel
 • naturlig flytande behandling för hemorrojder
 • korrekt teknik för mätning av människors höjd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com