Hur man vet om vaccinationer gott föräldraskap

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-17
Gott föräldraskap hör definitivt inte blint utsätta dig själv eller barn till vad som är i huvudsak en massiv experiment . . .
1 .
Medan shopping nära barnen del av en klädaffär i förra veckan , fick en broschyr min blick . Fronten var prydd med en mycket stor bild av en baby som fångats i storögda förvåning . Titeln läsa , " Kikhosta låter skrämmande . Lova mig att du kommer bli vaccinerade. "

Som en far på 8 kan du satsa dina grabben jag vill skydda mina barn hälsa . Men här är vad som blir mig . Denna broschyr , som påstås vara en bra offentlig hälso- , publiceras av Sanofi Pasteur-en av de största vaccin tillverkarna i världen . Ingen intressekonflikt där , eller?
2 .
För dem som inte har hört redan , sköt DTaP ( difteri , stelkramp och acellulärt pertussis ) har kopplats till autism , SID , Anafylaktisk chock, och andra former av hjärnskador . Rapporter för flera decennier visat betydande risk för den traditionella pertussis komponent i skottet . Denna nya acellulärt version av vaccinet är tänkt att vara mindre farliga för barn , men samma typer av rapporter fortsätter att komma i från det nya vaccinet . Och vi ska se till att våra barn får som sköt med start på 2 månader gammal ?

Här är något att tugga på. Japan skjutas upp helt enkelt DPT vacciner till 2 års ålder och nästan utplånats incidenter av plötslig spädbarnsdöd. Och autism priser bland Amish familjer som vägrar att vaccinera ? Prova obefintlig .
3 .
Visst, vaccinet broschyr i affären var att främja booster skott för vuxna . I Sanofi Pasteurs fall de tillverka en Tdap boostervaccin kallas Adacel u00AE . Var inte förvirrad , det är samma vaccin typ med en annan ordning av bokstäver . Hur som helst , utanför ifrågasättas effektivitet höja immuniteten i första hand , det finns påtagliga risker för vuxna samt från vaccinet ingredienser .

Till exempel , en av adjuvans ( tillsatser används för att öka kroppens reaktion på vaccinet ) i Sanofi Pasteur egen version av vaccinet aluminiumfosfat . Detta aluminium salt samlas i kroppen och är associerad med Alzheimers och många andra neurologiska sjukdomar. Inte konstigt att USA, med en av världens mest vaccinerade populationer på nästan 70 rekommenderade doser av 16 vacciner av ålder 18 år, är också hem med 25 % av världens fall av Alzheimers .
4 .

En annan ingrediens i deras vaccin , tillsammans med många andra , är formaldehyd . En känd cancerframkallande ( orsakar cancer ) , var formaldehyd bort för några år sedan från nagellack och är inte längre tillåtet som en ingrediens i isolering av byggnader . Dessa är utanför kroppen . De tog bort formaldehyd på grund av säkerhetsskäl . . . och de vill att vi injicera det direkt in i vårt blodomlopp ?

I slutändan är mitt svar på Sanofi Pasteurs " public service " en stor nej tack . Gott föräldraskap hör definitivt inte blint utsätta dig själv eller barn till vad som är i huvudsak en massiv experimentera med talrika rapporter om dödsfall och skador. Ta Sanofi Pasteurs råd bokstavligt och fråga din läkare om vaccinet är rätt för dig . Men också gör dina läxor utanför de "vanliga boxen " innan du låter någon att injicera dig eller ditt barn med de giftiga ämnen som finns i praktiskt taget varje vaccin . Ett bra ställe att börja är på National Vaccine Information Center .

Så är det mer naturligt sätt att stärka immunförsvaret och hålla sig frisk ? You bet! Här finns flera jag helhjärtat stöder :
5
En sista anmärkning till läsare i USA . Om du väljer att gå vidare och vaccinera dig själv eller ditt barn och uppleva några negativa biverkningar-även om din egen läkare försöker övertyga dig om att det inte är relaterade till vaccination-se till att rapportera till den nationella Vaccine Adverse Event Reporting System register . Endast genom hårda data kommer byråkrater så småningom att tvingas inse de betydande risker i dagens vacciner .

Jesse Cannone är medgrundare av frisk rygg institutet och författare till " The 7 Day Back Pain Cure " . Få fakta om vad som realling orsakar din smärta här http://www. losethebackpain. com/conditions

tips och varningar


 • Undvik socker som bearbetas , livsmedel och transport fett
 • Tillsätt mer vitlök , gurkmeja , ingefäran och curry till din diet
 • Boost antioxidant nivåer med extra C-vitamin och dricka grönt och vitt te
 • Upprätthåll god Vitamin D3 nivåer genom solsken (om du bor i södra Florida eller Hawaii ) eller tillägg
 • konsumera mer omega-3 fettsyror
 • få en fullständig åtta timmars sömn varje natt för att förbli starkt och vilade
 • Hantera din stress-meditation , djupandning , eller hypnos kan hjälpa
 • Motionera regelbundet , minst 2-3 gånger varje vecka


 • Previous:nothing Next:hur man hittar en mesoteliom advokat i Missouri

  Relaterade artiklar


 • vanligaste orsaken till ungdomars knäsmärta
 • parfym under graviditeten
 • vad som väntar på en gastroenterolog utnämning
 • hur man tar hand om en unge midjan långa hår
 • ungdomar hypertyreoidism symtom
 • feminina brännande & klåda på grund av klimakteriet
 • säkerhet i diagnostik ultraljud
 • riktningar att linda en fot valv
 • öronvärk medicin för barn
 • hur man undviker för tidig födsel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com