Hur vet man att ditt ofödda barn betonas

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-18
Ett ofött barn påverkas vid en viss nivå av allt mamman upplevelser . När mamman är stressad , hennes kortisolnivåer gå upp , och nivåerna av kortisol i fostervattnet också stiga . Så om du känner stress, sedan ditt ofödda barn kan också känna stress --- men inte nödvändigtvis i samma utsträckning . Men det är sant foster stress som allvarligt kan påverka barnet mer allvarligt , och det är viktigt att avgöra om ett foster upplever svår stress

Du behöver : .
klockan
Stetoskop.

Monitor rörlighet


1 .
Var uppmärksam på när du känner ditt barn börjar röra sig . Du ska känna rörelse av 22 veckor av graviditeten .
2 .
Börja att kontrollera ditt barns rörelse dagligen när du når din tredje trimestern av graviditeten . Välj en tid på dagen när barnet är aktivt och uppmärksamma fosterrörelser under en två -timmarsperiod . Om möjligt , ligga ner på sidan under dessa två timmar så du kan fokusera på ditt barns rörelse .
3 .
Räkna antalet sparkar och rörelser som du känner . Du ska känna minst tio rörelser under en två -timmars period av aktivitet .
4 .
Kontakta din läkare om du inte känner minst tio rörelser i två timmar eller om det tar längre tid varje dag för ditt barns rörelser för att nå tio . Dessa kan vara tecken på att ditt barn är stressad .

fostrets hjärtfrekvens


1 .
Vänta tills du är minst 20 veckor gravid . Innan dess måste du be din läkare att använda en Doppler för att höra bebisens hjärtslag .
2 .
Ligg på vänster sida eller på rygg med rygg och knän förhöjda .
3 .
Känn din mage för en stabil, plan yta . Detta bör vara barnets rygg , som är den bästa platsen för att höra ett hjärtslag.
4 .
Tryck ett stetoskop över ytan på barnets rygg och lyssna .
5 .
Flytta stetoskopet runt och samtidigt fortsätta att lyssna om du inte hör ett hjärtslag i början.
6 .
Räkna antalet slag du hör i en 15-andra perioden och sedan multiplicera med fyra . Detta ger dig puls per minut . En frisk foster bör ha en puls mellan 110 och 180 slag per minut. En takt som är långt utanför detta område kan tyda på foster stress .
7 .
Ring din läkare om du inte hittar hjärtslag eller om du tror det antal slag per minut är ur det normala intervallet. Att hitta en fostrets hjärtslag kan vara svårt hemma, så inte allvarligt berörda inte din läkare inte kan hitta ett hjärtslag .


Previous:nothing Next:bad rättsmedel för barn med förkylningar

Relaterade artiklar


 • orsakerna till huvudvärk och illamående hos barn
 • kvalster i hårsäckarna
 • hur man uppmuntrar barnen att äta grönsaker
 • hur man hanterar ett återkallande
 • C-sektionen ärr smärta
 • hur du återvinner allt
 • differentialdiagnos av barnastma
 • vad man ska packa i BB-väskan
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • hur marken dina barn på ett effektivt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com