är kall frossa del av klimakteriet symtom ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-06
En pipig hjul blir fett , och när det kommer till klimakteriet , de mest uppenbara symptomen få alla prata . Men när hormonnivåerna förändras , att effekterna är otaliga . Frossa är den andra sidan till välkända värmevallningar

klimakteriet

Enligt MedicineNet. com , 12 månader utan menstruation när ingen annan orsak är uppenbart definieras som klimakteriet . Perioder inte plötsligt sluta. De sjunker , så sluta helt som kroppen sänker sin produktion av östrogen och progesteron.

Frossa

Enligt Discovery Health , är hjärnan arbetar ständigt med att hålla en temperatur nivå kropp . Av många skäl , bland annat hormonella förändringar , kan det höja kroppens " börvärde " temperatur . Om du ställer in termostaten fem graders högre , du berättar sensorn att rummet är kyligare än det är tänkt att vara och ditt värmesystem måste arbeta för att komma ikapp. När det gäller den mänskliga kroppen, kan detta resultera i huttrande som hjärnan sporrar muskelrörelser i ett försök att generera värme .

Varför klimakteriet kan orsaka Frossa

Östrogen har en direkt relation med hypotalamus i hjärnan , som styr kroppstemperaturen. När östrogen sjunker , kan hypotalamus " stall ". En liten andel kvinnor kommer att uppleva frossa när detta sker .

associerade villkor

Sköldkörtelfunktionen tenderar att minska i samma ålder kvinnor är utsatta för klimakteriet . När sköldkörteln inte fungerar tillfredsställande , kan låg kroppstemperatur resultat . Ta inte för givet orsaken till din frossa är klimakteriet . Det kan vara värt att ha din sköldkörtelfunktionen kontrolleras .

Vad göra ?

Kombinationserbjudanden upp hjälper inte . Den kalla kommer inifrån dig . Klimakteriet är den skyldige , så du bör kontakta din läkare för behandling lämplig för graden av obehag och ångest klimakteriet orsakar dig .

Previous:nothing Next:genetiska uppbyggnad av kolesterol hos barn

Relaterade artiklar


 • Vad är bra mat för din mjälte ?
 • blixtljus anfall & körning
 • svamp effekter och opiatabstinenssymtom
 • hur man läser en prostata rapport
 • hur man kan bli av din fot lukt
 • Vad är orsaken till nattliga svettningar hos äldre?
 • hur ta hand om tarmfickor
 • hur man kan förstå och hjälpa ditt barn som har Aspergers syndrom
 • hur man korrigera elektrolytrubbningar förlamning
 • hur man behandlar en barnsjukdomar spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com