hur åtgärder kan vidtas mot dina barn att utveckla cerebral pares

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-07
Cerebral pares är ett problem som många människor utvecklas i livet, men det är en icke smittsam fråga snarare än en faktisk sjukdom. I många fall föds barn eller utveckla cerebral pares och det finns helt enkelt inte verkar vara mycket att en förälder kan göra. Några åtgärder är att människor kan vidta för att förhindra utvecklingen av cerebral pares hos sina barn

Du behöver:. .
Fiskoljekapslar
Glas vatten.


1.
I början av graviditeten, innan det finns någon hjärnans utveckling, bör modern testas för infektioner. Infektioner som modern under graviditeten kan öka risken för att barnet föds med cerebral pares, så under den första trimestern, bör modern testas för infektioner. Även något som liknar en svampinfektion eller en enkel bakteriell infektion kan vara ett problem, men att bli av med infektionen innan barnet kan påverkas av det kan förhindra cerebral pares. Tala med din läkare om att få testas.
2.
Barn som föds för tidigt har en mycket högre risk än andra barn har för att utveckla cerebral pares. Medan det finns inte mycket som du kan göra förutom att ha För tidigt födda barn övervakas , kan tidig diagnos se till att ditt barn får tidig behandling och gör klara med cerebral pares lättare för hela familjen.
3 .

Precis som för tidigt födda barn , låg födelsevikt har en hög chans att cerebral pares och bör övervakas också. Det är återigen något som föräldrarna inte har kontroll över , så det bästa du kan göra i denna situation är att titta på och om det finns tecken på cerebral pares , få ditt barn behandling .
4.
Var försiktig under de första levnadsåren. Detta är självklart, men om du är försiktig av någon skallskador till ditt barn då de är mindre benägna att utveckla cerebral pares. Även om de flesta cerebral pares orsakas under graviditeten eller vid födseln kan skallskador också orsaka det och bör undvikas om möjligt.
5.
Spara dina nyfödda barnets navelsträngsblod. På grund av den stamceller som finns i navelsträngsblod, om du sparar detta kan senare användas i behandlingssyfte. Även navelsträngsblod är fortfarande under utveckling som en studie har det varit några fall av framgång när navelsträngsblod används för att minimera eller minska cerebral pares och det finns ingen chans för avstötning av kroppen om det är ditt barns navelsträngsblod.


Previous:nothing Next:mat källor av L-lysin

Relaterade artiklar


 • hur man förstår allvaret av koffein förgiftning
 • elektriska filtar och missfall
 • baby kolik lösningar & rättsmedel
 • hur man berättar en mono mjälte blöda
 • hur man förstår vad man ska göra om jag blir efter en ryggradsfusion
 • Hur man väljer en tjänst löss avlägsnande
 • vad gör svullen tonsiller ut ?
 • Hur får man en bra läkare
 • hur man eliminerar eventuella behov att sanera kök tvättsvamp
 • hur man kan sänka kolesterol i kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com