hur du kan donera ditt barns navelsträngsblod till främlingar som kan behöva det

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-08
Navelsträngsblod erbjuder ofta hopp till människor som annars har ingen . Det kan rädda liv och ge människor en chans i livet att de annars inte skulle ha fått . Detta gäller särskilt i fall som leukemi där navelsträngsblod kan bidra till att återställa blodkroppar och bli av med cancern . Donera ditt barns navelsträngsblod för offentliga banker kan utgöra skillnaden mellan liv och död för någon annans barn
1 .
Fatta beslut i förväg . Om du fortfarande sitter på staketet om vad man ska göra med ditt barns navelsträngsblod bör du fatta ett beslut . När du donera navelsträngsblod , måste du ha förberedelser på plats innan leverans för att säkerställa att den får lämplig förvaring.
2 .
Slå upp sjukhusen i ditt område som tar donationer navelsträngsblod . Att donera navelsträngsblod , måste du se till att du levererar i ett sjukhus som tar emot donationer . Medan de flesta sjukhus har tillgängligheten i privata familjer att spara navelsträngsblod är donationer som vissa sjukhus .
3 .
Kontakta banken navelsträngsblod för ditt sjukhus när du är runt 34 till 35 veckor tillsammans . Detta är för beredskap ändamål . På detta sätt , även om du levererar för tidigt kommer det att finnas förberedelser göras för att ta emot blod från navelsträngen . Det är visserligen sant att du kan göra en sista minuten donation , är det bättre att ha förberedelser på plats i förväg för att förhindra eventuella missöden som kan leda till att blod från navelsträngen är värdelös . Förhastade beslut och rusade åtgärder kan leda till misstag .
4 .
Leverera ditt barn i rätt sjukhuset och låta dem ta blod från navelsträngen . När du har allt på plats för en donation , kommer du bara att oroa lämnar ditt barn på lämplig sjukhuset och andra att lita att göra resten åt dig .


Previous:nothing Next:hur man känner igen tecken på cerebral pares

Relaterade artiklar


 • hur du prata med din dotter om menstruationen
 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • hur man förstår vad man ska göra om jag blir efter en ryggradsfusion
 • långvarig exponering för mögel och hälsoeffekter
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • vad testresultaten visar klimakteriet?
 • Hur du tar ett piller utan munkavle eller kvävning
 • hur man överlever då med hjärtinfarkt symtom damer
 • knä Band & graviditet
 • hur man kan bota tinnitus Efexor tillbakadragande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com