hur man förstår ungefärliga koncentration alkohol i blodet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-30
BAC skulle huvudsakligen hänvisar till alla viktiga alkoholkoncentration i blodet , vilket är en mycket viktig siffra att ha i åtanke när man reser sig bakom ratten eller när det kommer till medicinska ändamål. Det finns ett antal faktorer som i slutändan kommer att påverka din BAC , såsom viktig faktor av ämnesomsättningen som inte kan inkluderas i de återkommande miniräknare . Följande tips ska hjälpa dig nästa gång du beslutar dig för att ha något på en fest innan du beger dig hem . Vill ha i åtanke att det finns många faktorer som så småningom måste ta hänsyn till så det är alltid bättre att hålla konsumtionen på den nedre sidan .
1 .
Du kan använda en del av online- räknare , som de som finns på vissa polisens webbplatser för att mäta din ungefärliga BAC . Dessa är fritt tillgängliga , men utgör en approximation , oftast på grund av alkoholkonsumtion ensam . De tittar på mängden drycker samt sort och mängd för varje dryck ( såsom öl typ och kan storlek) . Vad som också beaktas är hur många timmar en person har druckit . Dessa är viktiga variabler som kommer att producera en teoretisk BAC procentsats som kan vägleda dig i ett beslut om att köra bil . Vissa webbplatser erbjuder sjökort som även tar hänsyn till kön och andra variabler
2 .
Kom ihåg att juridiska begränsningar när det gäller alkohol koncentration i ett blod inte varierar och beror på den aktuella platsen . Exempelvis skulle samtidigt 0,08 anses vara gränsen i USA, vissa stater har olika regler och gränsvärden för enskilda yrken, såsom bussföretag , skulle skilja .
3.
Glöm inte att ämnesomsättningen och andra viktiga faktorer in såsom hälsa faktorer, typ och mängd av födointag, mediciner och diverse andra faktorer också påverkar denna procentsats. Dessa faktorer kan inte mätas med de flesta tabeller eller miniräknare

tips och varningar


 • Det är lätt att försöka klämma in så många drinkar som ett lagligt kan, men en bör alltid komma ihåg att dessa ungefärliga BAC räknare är just det-ungefärliga och inte på något sätt tas som en juridisk vägledning. Det finns en risk att konsumera någon mängd alkohol innan ens en kort bilresa. Bara ett halvt glas vin kan minska en persons dom på väg om den personen är sömnig. Alkoholen belopp som behövs innan dom tas skulle variera i varje enskilt fall. Det är i ditt bästa intresse att köra bara om du verkligen är helt alert, och definitivt inte efter intag av alkohol.


 • Previous:nothing Next:hur man förbereder för en buken MRI

  Relaterade artiklar


 • hur man rapporterar en medicinsk nödsituation i hemmet
 • hur man får DNA-test gjort på ditt barn
 • tecken och symtom på svartmögel allergi
 • aggressiva kontra konservativ fototerapi för spädbarn
 • hur man kan stoppa hicka lätt
 • hur man kan bota näsblod med huskurer
 • effekterna av kvinna som använder Rogaine för män
 • hur man kan bota en manet sting
 • hur man förbereder min familj för minusgrader
 • Hur påverkar droger och alkohol ditt blodomlopp?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com