hur man ger ett bad eller hjälpa till med en dusch med värdighet och integritet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-09
Slutligen , inte mer pinsamt och samtidigt hjälpa en kär med personlig omvårdnad . Detta är min berättelse hur jag åter uppfann födelsedag kostym , och hjälpt många vårdgivare som jag

Du behöver : .
En personlig vård plagg
tvättlapp .
nya kläder .


1 .
Det första steget är att tänka utanför lådan ! När jag vårdas min mamma hemma Jag fruktade den dag jag skulle kallas in för att hjälpa till med henne dusch . Jag kände att det skulle vara ganska pinsamt för oss båda . Mamma var en mycket värdig dam , och jag vill respektera hennes privatliv . Hur kunde jag invadera en sådan intim gräns som personlig vård ? Hur skulle hon känna , att exponeras och naken ?
2 .
Lyckligtvis gav min frustration vägen till inspiration i grevens tid . Jag designade en " bära i duschen " plagg för min mamma som tillät henne att stanna omfattas och fortfarande får bada hjälp hon behövde . Den har tre flik-paneler , som täcker nedre delen av kroppen samtidigt som den erbjuder enkel tillgång till vårdgivaren . En kamrat bib-liknande panel för kvinnorna täcker blygsamt bröstet . Jag gjorde det med en vattentålig nylon och fodrad med en sport maska precis som surfare slitage, så det skulle inte hålla fast när det är vått. Jag designade också en kompanjon handduk-liknande plagg som gjorde mamma att stanna omfattas när du tar bort hennes våta plagg och dressing till torra kläder. Jag upptäckte att min nya plagg också höll henne täckt när du använder en säng toastol eller under kläder förändringar. Min mamma och jag aldrig mer hade att frukta eller fasa dusch tid. Mamma höll hennes värdighet och jag kände mig mer värdigt att ge henne äran hon så förtjänade. Jag heter mammas nya plagg Personal Care Wear, och startade en ideell organisation för att göra den tillgänglig för andra vårdgivare som mig.
3.
Vill använda plagget, kom ihåg denna fras, "Cover , ta sedan bort ". För en dusch, täcka underkläder med en personlig omvårdnad plagg, såsom de som erbjuds från Dignity Resource rådet. Ta bort underkläder under panelerna så att din vård-mottagaren sitter kvar omfattas. Kvinnor har en valfri bröstet sköld för behå borttagning. Han eller hon bär det rätt i duschen. Plagget blir blöt också. Under och mellan klaffarna möjliggör enkel åtkomst. När tid att torka av, helt enkelt "Cover och ta bort" den våta plagg med en frotté version.
4.
Sinläggning är lätt som Terry fodret Drys kroppen och gör också att täckning när du byter till rena kläder, under täckmantel av Terry plagg. Vill veta mer om värdighet bevaras och plaggen bad besök Dignity Resource rådets webbplats, www. dignityrc. org.


Previous:nothing Next:hur man får DNA-test gjort på ditt barn

Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en förkylning under graviditeten
 • hur säkra medicinska sug kapslar
 • vanligaste orsaken till ungdomars knäsmärta
 • vad som påverkar TSH-nivåerna ?
 • esofagus blödning & symtom alkoholism
 • Så för att lindra ansträngda ögon
 • hur många gram ska min nyfödda äta ?
 • hur man ska behandla Candida hos intensivvårdspatienter
 • typer av komprimering slang
 • Vilka mediciner kan en ammande mamma ta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com