hur man hanterar barn som har cerebral pares

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-04-08
Barn som har cerebral pares ta mycket mer arbete än andra barn , även om beloppet kommer att variera och varierar beroende på barnets och hur allvarliga deras cerebral pares är , liksom deras mentala funktioner . hantera ett barn som har någon form av sjukdom eller problem kan vara tufft , men att hantera barn som har cerebral pares kan vara hjärtskärande för föräldrarna
1 .
Låt barnet göra vad de är kapabla till . Det kommer att variera mellan barn och hur allvarlig cerebral pares är , men du bör låta dem göra vad de är kapabla att göra . Detta kommer att uppmuntra dem att nå ut och prova saker som de annars skulle undvika . Om du inte tillåter dem att göra vad de kan , kommer du att driva igenom att de är hjälplösa och oförmögna att göra något , som gör ont självkänsla och kan leda till depression .
2 .

Uppmuntra dem att göra något du är säker att de kan . Detta liknar låta dem göra vad de kan , men genom att uppmuntra dem att göra det kan de verkligen når längre än vad du trodde att de skulle göra och till slut blir större förmåga . I flesta fall innebär cerebral pares skadar inte mentala funktioner , eller har endast små effekter på mental förmåga . Faktum är att vissa personer med cerebral pares är begåvade med lysande begåvningar . Uppmuntra ditt barn att hitta sin inre förmågor kan göra en enorm skillnad på vad de i slutändan hamna kunna göra .
3 .
Hjälp där du behövs . Detta är en fråga om vad ditt barn kan göra . Ett barn med cerebral pares kan ha endast mindre problem som en lem som är lite samarbetsvillig eller de kan vara mycket förlamad i vissa delar av kroppen , som ett ben eller arm . Om ditt barn behöver hjälp går eller borstar tänderna så ska du hjälpa dem i dessa områden.
4 .
Försök att vara optimistisk . Även om du känner lite deprimerad , bör du inte visa ditt barn att du känner så , speciellt när de är unga . Barn plocka upp på känslor av sina föräldrar och andra runt dem , så om du känner dig deprimerad, kommer de sannolikt att bli deprimerad också.


Previous:nothing Next:hur åtgärder kan vidtas mot dina barn att utveckla cerebral pares

Relaterade artiklar


 • Vad kan en ammande mamma ta när hon är sjuk ?
 • Vilken information lägger jag på en medicinsk ID-armband ?
 • hur man ökar din immunitet
 • hur man kan stoppa hicka lätt
 • hur man desinficera ett germy svamp
 • Gerd symtom i klimakteriet
 • Vad är progesteron effekter på graviditet ?
 • hur många gram ska min nyfödda äta ?
 • hur man undervisar friska barn
 • buksmärtor och klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com