hur man hittar en mesoteliom advokat i Missouri

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-16
Om du tror att du är en familjemedlem eller vän som lider av symptom av mesoteliom-eller om du känner någon som har dött av denna sjukdom, kan det vara dags att börja prata med en advokat

Du behöver:
Klocka. .
Stetoskop.


1.
Bestäm om du har några symptom av mesoteliom. Enligt WebMD, är mesoteliom cancer i mesothelium (som är ett membran som rader flera inre organ). Symtomen inkluderar (men är inte begränsade till) bröstsmärtor, andnöd, viktminskning, svullnad i olika kroppsdelar, smärta, anemi, hosta, kräkningar, hjärtklappning och feber. Om du har upptäckt något av dessa symtom måste du boka tid hos läkare omedelbart eftersom sjukdomen är livshotande och de som väntar kan hamna dör så tidigt som fyra månader efter diagnos.
2.

mesoteliom har samband med asbest. Därför, om du bodde nära en gruva asbest, om du levt med en familjemedlem som arbetat med asbest eller om du, kom själv i nära kontakt med mikroskopiska fibrer, finns det risk för att andas in ämnet och blir sjuka senare i livet. Kom ihåg att symptom typiskt ytan decennier efter exponering för asbest . Och asbest inte är begränsad till asbest gruvor eller arbetsplatser . Här är en lista på olika platser och källor för asbestexponering :

-byggnader som uppförts före 1980 ( ingen lag antogs i syfte att förhindra att materialet används i konstruktionen )

-9 /11 : The World Trade Center och Pentagon var båda byggda före 1980 . Därför , när dessa byggnader kom ner , är det möjligt att tusentals personer ( från åskådare till första responders att sanera besättningar ) exponerades för asbest och andra gifter .

-lärare, elektriker, målare, kraftverk tekniker, som arbetar med rivningar, järnvägar och gipsskivor. -Alla har en högre risk för exponering för asbest

-Anything tillverkats mellan 1940 och 1975 var också en högre risk för asbest.
3.
en multibillion dollar fond inrättades för att kompensera offren för mesoteliom. Prata med familj och vänner för att få namn och nummer till en advokat du litar på. Du kan också kontakta Missouri advokatsamfundet. De kan ge en enskild advokat remiss för en avgift på 25 USD. Denna avgift berättigar dig till en trettio minuters samråd med en advokat. Här är en lista på jurister som har erfarenhet av mesoteliom fall i delstaten Missouri:

Charpentier lag, LLC
Donald D. Heck, LLC
HeplerBroom LLC
Humphrey, Farrington,
McClain PC
Missouri Mesoteliom Law Center
Pingelton Law Firm SimmonsCooper LLC
Copeland Law Firm
The Firm Hoffmann lagen, LLC

tips och varningar


 • Vissa företag erbjuder juridiska tjänster som en del av förmånsbestämd plan, men om din arbetsgivare skulle kunna vara en möjlig orsak till din sjukdom, kan deras juridiska ombud har en konflikt av intresse.


 • Previous:nothing Next:Hur berätta om du är gravid med tvillingar

  Relaterade artiklar


 • hur man gör fleece varv kläder
 • hur man tar hand om en unge midjan långa hår
 • hur du lagrar mediciner
 • verktyg som används för att spåra människors arv drag
 • hur man förbereder för en paramedicinsk försäkring undersökning
 • uttjänta frågor hos barn
 • naturlig flytande behandling för hemorrojder
 • Vilken roll spelar den mänskliga hjärnan ?
 • kan du lagra mjuka kontaktlinser i vatten ?
 • kan du vara gravid och har en LH-stegringen ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com