hur man hittar på om du är gravid

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-02
Undrar om du är gravid? Här är några steg som du kan vidta för att hjälpa dig att räkna ut om du verkligen är

Du behöver:. ??
HPT (graviditetstest) Tålamod Support Group Co-betalning för läkarmottagning (vid behov) .


1.
Första är första, räkna ut det datum då din senaste menstruation. Så att du vet exakt hur sent din mens är, kommer det komma till hands när och om du väljer att besöka en läkarmottagning.
2.
Om din mens är 5 + dagar för sent, Du kan prova en HPT (graviditetstest). Dessa är vanligtvis ganska exakt , men kan visa ett falskt negativt om du fortfarande är tidigt i din graviditet på grund av låga nivåer av HCG (humant koriongonadotropin ) .
3 .
Om du få ett negativt resultat , men tycker det är felaktiga , bedöma dina symtom. Har du graviditet symptom ? Några vanliga symtom är : förstoppning , bröst tendernous , viktökning , huvudvärk , mat sug, en stretching känsla i nedre delen av buken , ligament smärta , täta urinträngningar, ständigt känner dig trött, graviditetsillamående , och naturligtvis en missad tid . ( Dessa symtom är inte helt bara symptom på graviditet , de kan också peka på andra villkor . Dessutom behöver du inte ha alla dessa symtom för att bli gravid . )
4 .

Om du har flera symtom och fortfarande ingen tid , du kan besöka din lokala Planned Parenthood ( www. plannedparenthood. org ) . De kan ge dig ett kostnadsfritt graviditetstest om du har en låg inkomst. Dessutom är de supercool om din integritet och om de behöver ringa dig , kan du ge dem vad de säger ( till exempel: " Hej det här är Cory är [ditt namn] där? " ) . Om det fortfarande är negativt , kan de få dig på ett piller som hjälper till att starta din tid .
5 .
Om du fortfarande inte är nöjd med dina resultat eller bara vill veta vad händer med dig . Ring din läkarmottagning och satt upp ett möte . Allt du behöver oroa dig vid tidpunkten för utnämningen , om du har försäkring , är ett samarbete betalning . De kommer att fakturera dig för vad ditt försäkringsbolag inte täcker , senare . Om du inte har försäkring kan du kolla in gratis eller glidande skala kliniker . ( glidande skala kliniker basera din faktura på hur mycket du gör istället för hur mycket de behandlingar kostar . ) De kan testa ditt blod för hCG-hormon . Detta är mer exakt . Dessutom visar vissa kvinnor inte upp på urinprov graviditet . Om graviditet inte är fallet kan du schemalägga ett ultraljud ( ibland polycystiska äggstockar kan vara orsaken till att ha någon menstruationscykel).
6 .
Dessa bör ge dig de svar du är letar efter . Om inte, försök att slappna av och inte tänka på det , stress kan orsaka din menscykel förlängas . Med tiden mensen ska återgå till det normala .


Previous:nothing Next:hur man kan bryta den Koffein evigt

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka för sista gången
 • Finns det en medicinsk test som kan berätta om du är i klimakteriet ?
 • vad är en barn- medicinsk invaliditet ?
 • hur man eliminerar finnar snabbt
 • hur man kan bli av en öl tarmen
 • hur man administrerar portabel syrgas
 • hur man hittar skabb behandling
 • uttjänta frågor hos barn
 • missbildningar på grund av kön val
 • fotled och fot smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com