hur man känner igen tecken på cerebral pares

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-08
Cerebral pares kan visa upp på många olika sätt och i varierande svårighetsgrad , men erkänner tecken på cerebral pares kommer alltid att vara det första steget i att få rätt behandling . I flesta fall är cerebral pares diagnosen när barnet är mycket ung och du som förälder kommer sannolikt vara den första personen att märka några avvikelser i ditt barn . Detta gäller särskilt när det gäller att cerebral pares på grund av fysiska tecken kommer du att märka när ditt barn utvecklar
1 .
Watch för konsekvent muskelspasmer och ofrivilliga rörelser. Med cerebral pares , muskler tenderar att bli väldigt spänd till den grad att personen är oförmögen att kontrollera musklerna , vilket leder till muskelspasmer att personen är oförmögen att kontrollera . De flesta människor får tillfällig spasm , när du ser att ditt barn har konsekvent spasmer som kommer för ofta är det ett tecken på cerebral pares .
2 .
Leta efter några missbildningar av muskler eller leder . Hos vissa personer med cerebral pares , särskilt de med mer allvarliga fall kan du se några missbildningar . I barndomen kan ringa fall av dessa missbildningar förbises , men mer extrema fall kommer att märkas .
3 .
Var uppmärksam på förseningar eller problem när barnet börjar röra sig . Om du märker att ditt barn verkar ha motoriska färdigheter som utvecklar för sent eller som inte utvecklar alls , bör du ha barnet granskas av läkare. Ibland sena utvecklingen kanske inte förknippas med cerebral pares , men det är ett vanligt tecken för spädbarn med cerebral pares som inte omedelbart märks vid födseln .
4 .
om detta kommer ofta dyker upp senare , talsvårigheter mycket vanligt att personer med cerebral pares . Det är inte ett säkert tecken på cerebral pares som det kan finnas andra saker som orsakar hindret , men det är en annan symptom och tecken att titta på , särskilt för barn som har mindre allvarliga fall av cerebral pares som du kanske inte har märkt .


Previous:nothing Next:hur man hanterar barn som har cerebral pares

Relaterade artiklar


 • miljömässiga orsaker till tidig menopaus
 • hur man skriver en egen grundläggande levande kommer gratis
 • hur man får din man att sluta undvika läkare
 • solarier & graviditet
 • hur man kan sänka hög feber hos barn
 • hur man ska förstå blodtryck
 • effekterna av dextrometorfan missbruk
 • ricinolja för graviditet
 • är activella syntetiseras från en växt ?
 • tecken och symtom på genitala vårtor hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com