hur man kan bli av en förkylning eller influensa

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-10
. Korrekt användning av C-vitamin för att övervinna en förkylning eller influensa

Du behöver:.
Vitamin C.


1
Jag öppnade ett kontor över 15 år sedan och har aldrig missat en dag på jobbet på grund av sjukdom. Med denna metod kan jag få i allmänhet över en förkylning eller influensa på 4 timmar och som har hänt ungefär fyra gånger under de senaste 15 åren.

Det första du behöver göra är att skaffa sig en flaska av 1 gram C-vitamin, INTE tuggtabletter. Jag använder i allmänhet Kirkland märke från Costco. Naturligt C-vitamin är dyrare men är inte längre effektiv.
2.
Nu är det här viktigt. Börja ta 4 gram (4000 mg) av C-vitamin per dag, 1 gram på morgonen, ett par gram under dagen, och ett gram på natten. Vissa människor tror att det är mycket C-vitamin och handlar om överdosering. Det enda negativa biverkningar, återigen den enda negativa bieffekt av för mycket C-vitamin är diarré. Detta inträffar vanligtvis när du tar ca 10 gram C-vitamin per dag, men sedan igen som om kroppen inte behöver det. Jag hade en "ryck-o-krig" med en sinus-infektion (tog 1 gram C-vitamin, sinus smärta borta i 5 minuter, men tillbaka i 55 minuter, sedan en annan 1 gram C-vitamin, smärta borta i 5 minuter. . ) under 13 timmar och slutade med tretton gram C-vitamin med den enda biverkningen är den bihålesmärtan kom inte tillbaka . Ingen diarré .


Med 4 gram C-vitamin per dag kommer att hjälpa höja immunförsvaret , förhindra anemi , minska leverfläckar , och hjälper till att läka och bibehålla bindväv såsom senor, ligament, och spinal skivor .
3 .
vid de första tecknen på en förkylning eller influensa , dvs halsont , ömmande muskler , nysningar , börjar genast med 2 gram vitamin C. Så varje timme ta en annan gram tills symptomen har avtagit. Även detta är i allmänhet fyra timmar.

Det är viktigt att du har C-vitamin lätt tillgängliga. i bilen, på jobbet, och givetvis hemma

Även känslan av tröghet kan vara och indikator av din kropp försöker kämpa mot en potentiell virus sjukdom. Ta mer vitamin C. Det är billigt och du hellre vill ha för mycket C-vitamin än inte tillräckligt när kroppen behöver det.

Jag är 57 år och under de senaste 9 åren har jag springa 7 maratonlopp, red min cykel från Seattle till Portland, 205 miles, i en dag för de senaste 8 åren, gjort mitt första OS-Triathlon och kommer att delta i min första halvåret Iron-Man triathlon att kvalificera sig för min första Iron-Man triathlon senare under året. Detta Jag känner beror en stor del till min införandet av C-vitamin i mitt liv.


Previous:nothing Next:hur man blir en dammkvalster expert

Relaterade artiklar


 • progesteron och ledsmärta
 • Epsom salt & din hälsa
 • hur man kan förebygga online viktökning
 • esofagus blödning & symtom alkoholism
 • Vad är progesteron effekter på graviditet ?
 • vad som väntar på en gastroenterolog utnämning
 • hormonbehandling under klimakteriet
 • hur man ska behandla blöjeksem med huskurer
 • husdjur och psykisk hälsa hos äldre
 • kompetens och krav på kompetens för en vårdbiträde
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com