hur man : sänka ditt kolesterol med : avokado fett

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-23
Som ni ålder ofta blod workup är viktigt . Min nya deltid läkare är en ung kille i trettioårsåldern . Jag har skjortor äldre än honom, men han är på toppen av nya medicinska grejer , så jag gillar honom . Han gjorde inte panik när min senaste totala kolesterol var : 287 . ( Jag älskar smör , bacon , ost ) Jag har inte panik heller eftersom jag vet två sätt att släppa kolesterol från 30 till 40 poäng i en månad . ( oavsett vad din recept galen läkare säger till dig ) Detta är för er, män och alla andra med dessa jävla receptbelagda piller med biverkningar två sidor som får dig att känna usel och förmodligen kunde inte få en erektion om den nya Miss America gick naken i ditt sovrum med ett leende , en 5: e Stoly 's Vodka , och två glas .
1.
Det är ganska enkelt, faktiskt. Avokado är killarna med stål pansar att lägre kolesterol trots deras fett och carbo innehåll. Detta fett är bra slag som faktiskt kan höja nivåerna av HDL (goda) och skydda dina artärer, och på samma gång, förstöra nivåer av LDL. (Dåliga) Avokado innehåller carbo är för, men vem bryr sig. Det är alla bra slag. En nyligen genomförd studie i Brisbane, Australien rapporterade att äta avokado dagligen under tre veckor förbättrade kolesterolvärden i medelålders kvinnor bättre än någon fettsnål kost. Hoppsan.
2.
Dagliga avokado intaget varierade från 1 /2 avokado för mindre kvinnor att 1 1 /2 för större kvinnor. De minskade också sin risk för hjärtinfarkt med 20 procent. Så, vad ska du verkligen veta om avokado och kolesterol?
Avokado fett som skrämmer folk är enkelomättat fett. Avokado förpackningar också mer betasitosterol än någon annan frukt . . . och ja . . . det är en frukt som inte en grönsak. När du kombinerar båda av ovanstående blir avokado superman . . . . kanske kunna hoppa höga byggnader.
3.
Det kokar ner till detta. Avokado är bra för ditt kolesterolvärde hälsa. Mättade fetter är de skadliga de som ökar kolesterolvärdet. Mono-och Poly Omättade fetter (både i avokado) lägre nivåer. Denna bild av Red Jäst Rice är också bra att sänka det onda kolesterolet. Läs upp detta kinesiska alternativ de har använt i århundraden. Underrättas.
4.
Om ett annat ämne upptäckte jag en skrämmande sak om läkare. Vissa är nu ut ett placebo heter: sockerpiller utan aktiv ingredienser. Ingen, Nada, zip! Läkare har sagt till patienter dessa "piller" kan hjälpa ditt problem . . . men inte vet hur de fungerar. När de passerade ut dessa bluff-sockerpiller, trodde 96% av läkarna att de kan fungera, gav 18% endast ut dem för att lugna en orolig patient, och 11% sade att de bara gjorde det efter att ha uttömt alla andra alternativ. Jag är bara budbäraren här, gott folk. Men fakta är fakta.

Tips och varningar


 • Din vänliga och förtroendefulla läkare på jobbet . . . går ut sockerpiller och hoppas du kommer att bli bättre. men . . . inte säker . Usch !


 • Previous:nothing Next:hur man begränsa sömnlöshet och få lite sömn

  Relaterade artiklar


 • hur man öppnar dem sinus
 • blixtljus anfall & körning
 • var kommer svamp ifrån?
 • hur man ansöker om sjukförsäkring genom delstaten Washington välfärdsprogram
 • hur man får behandling för hemorrojder under graviditeten
 • farorna med testosteron tillskott
 • hur man kan minska magen fett som Bruce Lee
 • hur man får lägre sjukförsäkring
 • embryo hjärtslag ränta myter
 • hur man fungerar utan sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com