hur man ser yngre ut än din verkliga ålder

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-22
Åldrande är en del av livet och acceptans är mycket svårt för en del. Åldrande är som fint vin som vad folk säger , du får bättre med åldern . Det är absolut sant , men inte riktigt med fysiska åldrandet . Som ni ålder , rynkor din hud och din kropp bottnar . Det enda sättet att bekämpa detta åldrandet är att hitta ett sätt att sakta ner eller använd en sammanfattning makeover utan att gå över linjen. Vissa människor går så långt som plastikkirurgi för att se yngre ut. Här är några snabba och enkla tips om hur man ser yngre ut än din verkliga ålder .
1 .
kost och motion.

Detta är nyckeln till att se yngre naturligt . Människor som motionerar mycket och är magert tenderar att se yngre än sin verkliga ålder . De är starkare, lättare och mer smidig , friskare och ser mycket yngre ut jämfört med personer som tenderar att försumma motion . Du måste förlora några pounds och behålla din vikt genom att följa en hälsosam lågkaloridiet . Plocka upp en övning rutin , oavsett om det är jogga två gånger i veckan eller gå till gymmet efter jobbet . Detta hjälper dig att öka din energi och blodcirkulation som gör att du ser vältränad och mår bättre .
2 .
Använd en fuktighetskräm .

Använd Facial Moisturizer .

Du kan bevara din hud och ser yngre med mjukgörande . Torr och rynkig hud gör att din fina linjer i ansiktet mer synliga . Försök att använda en daglig fuktkräm som innehåller solskyddsmedel för att stänga ute skadliga UV-strålar , och ett ljus öga gel för att motverka trötthetstecken under ögonen .
3 .
färga vita hårstrån och täck upp grå slingor .

får en trevlig frisyr och få håret färgat för att täcka upp grått kommer att få dig att se yngre än din ålder .
4 .
Klä upp dig och imponera andra .

Köp modetidningar och sluta bära samma saker för de senaste tio åren , det är nog dags att uppdatera din garderob .
5 .
Mind Power .

Om du känner dig ung , du kommer se ung ut . Om du tycker gammal , då du kommer att se gammal. Försök att le mycket . Du använder mindre ansiktsmuskler när du ler . Skratt frigör hormoner som kan få dig att känna dig yngre . Undvik stress , slappna av och meditera om du kan .

tips och varningar


 • Det finns inga hemligheter att stanna och titta yngre . Mindre bekymmer i livet är bättre . Ta bort ilska , oro och stress . Bli av med negativ energi i kroppen . Träning och kost bör ges betydelse också.


 • Previous:nothing Next:hur man ska hantera stress och njuta av livet på samma gång

  Relaterade artiklar


 • Hur man vet om din medicin gör dig sjuk
 • hur till vända på en syrgastub
 • är klumpighet ett symptom på en menstruation ?
 • Var kan jag hitta gentiana violett ?
 • hur man hittar en mesoteliom advokat i Missouri
 • faktorer av systoliskt blodtryck
 • hur man kan minska längden på menstruationscykeln
 • hur man kan bli av hicka snabb
 • de äter ren kost för familj och barn
 • hur man undviker farliga eteriska oljor under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com