hur man ska hantera stress och njuta av livet på samma gång

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-22
Det är bevisat vi kan göra många saker för att lugna ner våra hjärnor och hjälpa dem att bli mer lugn och avslappnad . De flesta av oss bara inte kommer att ta tid och vi hamnar alla stressad över även små saker . Stress kan ta många år av en persons liv och kan även orsaka många sjukdomar . Vi kan lära oss hur man tar kontroll över stressen utan att ta medicin för att lugna ner oss . Vi borde lära oss olika sätt att ta hand om oss själva .

Jag blir så stressad ibland över små saker som jag faktiskt börjar såra i bröstet och min man hjälper mig med min andning . Han visar mig hur man får mig lugnat sig igen . Detta tar en hel del övning för att verkligen få kläm på . När jag arbetar med det ett par minuter som jag rätade ut igen .
Jag brukar ha en vattensäng många år sedan och när min mage skulle kramp jag skulle gå och lägga på det och känns vågorna och låtsas att jag var på vågorna och jag skulle få så avslappnad att det faktiskt skulle ta bort alla min smärta . Ibland kan det vara i vårt sinne som ger oss anledning att vara så stressad . Om det är då vi kan kontrollera det .

Jag har kommit med några saker som hjälper till med att hantera stress eftersom jag inte vill ta någon medicin för det . Prova några av dessa underbara ideal och se hur de hjälper dig hantera din stress

Du behöver : .
SkySunsetChairsWoodsMP3 PlayerHead Telefoner och mjuk musicAnimalsHammockBathtub med bubblor och ljus


1

Om du bor i söder där det finns stränder ta en lång promenad på stranden själv . Sätt din favoritmusik i en mp3 -spelare och använda dina hörlurar . När du börjar gå att känna sandkornen mellan tårna och under fötterna . Denna känsla i sig skulle göra din hjärna känner sig mer avslappnad och tillfreds . Titta ut över vattnet och titta på vågorna när de kommer långsamt mot dig . Titta på himlen och se hur blå den ser ut . Guds skapelse är en mycket vacker sak att titta på .
2 .
Ta en gräsmatta stol med dig och lägga den i vatten tillräckligt djupt för vattnet att komma in på benen . Lägg huvudet bakåt och ta mycket djupa andetag . Titta på solnedgången när den går ner och titta på de olika färgerna på himlen när den möter vattnet . Det finns så många olika färger . Det är en andlös bild . Ta time out och ler åt det du ser. Leende och vara lycklig hjälper slappna av i hjärnan .
3 .
Speciellt uppe i norr i höst finns den vackraste träden någonsin sett . Ta längtar promenader i skogen och titta på utsikten. Träden fäller alla sina olika färger på löven på marken . Börja sparka dessa blad när du går och rensa ditt sinne av allt . Ta djupa andetag och lukta på goda klar luft. Låt detta ren luft komma ner i lungorna .
4 .
låg i en hängmatta under några träd . Om vinden blåser kommer det att kännas ännu bättre . Om det finns fåglar runt lyssna på dem sjunga . De gör den vackraste sång . Min man och jag lyssnar på fåglarna på vår veranda och det får oss att le varje gång . Vi älskar att höra dem . Rensa ditt sinne och ta en trevlig tupplur . När du vaknar kommer du att känna dig mer avslappnad och redo att möta resten av dagen .
5 .
Spela med ett djur . Låt en katt gnida sitt lilla ansikte på dig, kan de vara så rolig och göra dig börja skratta . Skratt är den bästa medicinen trots allt .
6 .
lyssnar på lite lugn musik , ljus dina ljus och ta en lång varm skumbad utan störande moment.

Tips och varningar


 • Gå och har en lång massage . Låt din kropp och själ slappna av när de arbetar på dig . En stor stress release . Många människor gör detta redan eftersom de vet att påverkar det har på kroppen . Efter en lång massage du känna dig som en helt ny person redo att möta vad som helst .


 • Previous:nothing Next:hur man förbereder bord mat för en bebis

  Relaterade artiklar


 • Definitionen av patologiska gulsot
 • klimakteriet och ringningar i öronen
 • hur du tar bort handen vårtor
 • täppta bihålor orsaken till sömnapné
 • det bästa betyg medicinsk information för seniorer
 • morgon kräkningar hos barn
 • Skillnaden mellan en hälso- och sjukvård surrogat och fullmakt
 • hur man mäter avstånd till fots
 • om kryptiska tonsill avlägsnande
 • C-sektionen ärr smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com