hur man ska leva mindfully : att förhindra värk i kroppen

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-21
Hur känner du dig efter att du har jobbat hela dagen ? Om din kropp ofta värk på natten , är du inte ensam . Ryggont är den oftast angivna skälet för missade arbetsdagar . Här är den praxis som jag har använt för att identifiera och förhindra källan till min kropps värk och smärta . Jag hoppas att det hjälper dig också

Du behöver : .
Awareness (du kan läsa min artikel " Hur man Live mindfully " för att hjälpa dig odla medvetenhet )
En vilja att omforma ditt arbetsutrymme vid behov .


1 .
komma ihåg när du senast kände sig

För att börja , du kommer måste komma ihåg hur det känns när du mår riktigt bra . Det kan hjälpa dig att blunda när du antingen tänka eller komma ihåg känslan av hälsa och välbefinnande. Din kropp och själ är intimt kopplad , och när du föreställa dig eller komma ihåg hälsa och en känsla av välbefinnande , svarar kroppen med dina tankar .
2 .
lära dig att utöva mindfulness under dagen

vill veta hur du gör detta kan du läsa min artikel om " Hur man Live mindfully . " Du behöver bara öva stretching /ökad verksamhet i artikeln en eller två gånger innan du " åter kunna gå in ett tillstånd av mindfulness som helst. Tillståndet för mindfulness hjälper dig när du går vidare till steg 3 nedan.
3 .
GÖR MEDVETENHET av kroppens sensationer ett prioriterat

Anledningen till att de flesta av oss värk så mycket på natten är att vi sitter eller står i en position som betonar våra kroppar under dagen . Det kan verka självklart . . . och om du gör manuellt arbete , eller du är en servitris , eller du arbetar på en rad i en fabrik , kan det vara svårt för dig att ändra din position . Utnyttja din raster för att sträcka och koppla av .
För majoriteten av oss , våra smärtor orsakade av anta onödig ståndpunkter som stress våra kroppar . Vi sitter med våra benen i kors , eller att vi linda en fot runt våra andra ankel , eller vi sitter i en position som stammar ryggen . Nyckeln till att hantera denna självförvållade problem är medvetenheten om att vi gör det . Titta på bilden ovan hennes värk i kroppen, men hon ignorerar det
4
Ha tålamod: . Det kommer att ta tid att utveckla kroppsmedvetenhet

positioner du tar under dagen är de som din kropp är van vid. Vanor är svåra att bryta , och om du har varit korsa benen när du sitter i flera år , kommer du fortsätta att göra det utan att tänka . Tricket är att stanna medveten om din kropp hela dagen . När vi ignorerar små twinges av smärta eller obehag under dagen eftersom vi är upptagna av vårt arbete , våra kroppar spara smärtan i Facebook för att senare på kvällen .
5 .
hälsosamma vanor

Allt du kan göra för att förbättra din känsla av avslappning och välbefinnande kommer att hjälpa din kropp att känna sig bättre. När du tränar , stretch , dricka vatten , äta hälsosam mat , umgås med nära och kära eller ta semester , kommer din kropp att må bra . Att be , meditera , gå i kyrkan , eller volontärarbete ute i samhället också kommer att stärka din känsla av välbefinnande .
6 .
tacksamhet mot KROPPEN

Minns du känslan av välbefinnande från steg 1 av denna artikel? Det är så din kropp vill känna . Den värk och smärta du upplever är kroppens sätt att hjälpa dig att vara medveten om effekterna av stress på det . Ju mer tacksam man kan vara för hur din kropp fungerar dig, desto mer medveten blir du om vad du behöver byta till att göra det känns bättre .


Previous:nothing Next:hur man kan bli av urin lukt

Relaterade artiklar


 • hur att hålla sig frisk under 2010
 • hur till check testerone nivåer
 • hur man har en bra läkare besök
 • hur man bästa tiden att bli gravid
 • hur man håller påsar axelrem på axeln
 • genetik kontra miljö fetma hos barn
 • hur man håller utsöndringsorganen system friska
 • Guillain-Barrés syndrom och influensavaccin
 • kan en ammande mamma tar acetylsalicylsyra ?
 • parfym under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com