hur man skall bekämpa hjärt-och kärlsjukdomar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-04
Hjärt-kärlsjukdom är en av de mest utsatta död incidenter i dessa dagar . Det är ingen . 1 dödsorsaken för kvinnor över 25 år gamla . Om det här kommer att gå på under en lång tid forskningar säger att ett av 2 kvinnor kommer att dö av hjärtsjukdom och stroke .

Några av de riskfaktorer som har hjärta åkomma är att ha högt kolesterolvärde, högt blodtryck , fysisk aktivitet i , brist på motion , äta för mycket fett som leder till fetma och diabetes.

Jag har en hjärtsjukdom under en tid nu och jag brukar uppleva hjärtklappning , halsbränna förnimmelser , bröstsmärtor som når upp till min vänstra arm , och jag hade andningssvårigheter . Jag är en vanlig hemmafru tar väl hand om våra barn så brukar jag tog hand om hushållssysslor och motion är en av mina minst prioriteringar. Gör mitt rutinarbete varje dag och har en ohälsosam livsstil gör att jag har en hjärtsjukdom.

Vi har haft samråd och läkaren rekommenderade mig att ta CO Q-10 tabletter som kosttillskott. Den fästs vår kropp är ämnesomsättning att påskynda smältning av fettdepåer i vår kropp. Andra kosttillskott som han rådde tar fiskolja tillskott med omega blocket. Detta minskar fettdepåer och undviker igensättning av hjärtats artärer.

Med min artikel jag råd hur du ska bekämpa dessa hjärtsjukdomar och mer steg för steg metoder för hur du kommer igång sätta ditt välmående hjärta tillbaka ! på tarmkanalen

Du behöver:.
barns Motrin och paracetamol
badkar.
tvättlapp.


1.
Om du är en stanna hemma mamma som mig att ha en 30 min. rask promenad eller gå till en närliggande mataffär istället för att använda din bil kan vara fördelaktigt. Använda trapporna istället för hissen när man går till några våningar i gallerian är bra. Att ha en regelbunden motion som cardio vascular motion eller aerobics för 2 till 3 gånger om dagen kan öka din energi och work-out musklerna hjärta. Om du har en extra inkomst köpa eller gå till gymmet med löpband eller motionscyklar kan vara till hjälp.
2.
Hålla en hälsosam diet rekommenderas. Undersökningar har visat att människor som äter fisk regelbundet minska hjärtsjukdomar med 60 procent. Äta kyckling utan skinn på eller vitt kött är fördelaktigt. Ät frukt och gröna bladgrönsaker är ett måste snarare att suget efter olja fett baserade livsmedel. Och naturligtvis äter en frukost havregrynsgröt helst med frukter eller moscovados att söta eftersom det är mer hälsosamt och naturligt än att använda vitt socker.
3.
Dryck kosttillskott som kan hjälpa läkningen av din hjärta. Fiskolja mjuk gel rekommenderas för personer med diabetes och ser minska risken för hjärtsjukdomar och dess komplikationer. Det minskar fettdepåer och igensättning av hjärtats artärer. Co Q-10 tillskott är också klokt att fästa metabolismen av fettdepåer i vår kropp.
4 .
Om du inte kan undvika att steka din mat användning Canola undvika att steka din mat ångkokta eller grillning maten är ett hälsosammare alternativ för personer med hjärt-sjukdomar . Om du inte kan undvika att steka kappa din mat med mjöl eller ströbröd . Använd rapsolja eftersom den har en låg halt av mättat fett innehåll
5
vad de alltid säger . Kontakta din läkare om symptomen kvarstår ! Det är bättre att besöka din läkare snarare att köpa en över disk läkemedel som orsakar komplikationer . Kom ihåg att inte äventyra din hälsa !
6 .
Tänk positivt! Undvik stressande situationer, Don, t hamn bitterhet. Det kan inte bara påverka ditt sätt att leva men det kan bokstavligen påverka ditt hjärtas health. Laugh ditt problem ut det är det bästa medicinen dock!

tips och varningar


 • rask gå i 30 min. regelbundet
 • hjärt-motion 2-3 gånger om dagen
 • hålla sig till en diet med lågt fettinnehåll
 • det är bäst att äta mer djupa hav fiskar som tonfisk
 • använda rapsolja vid matlagning din mat
 • om möjligt undvika att steka, gassande eller ångande maten är bättre
 • äta frukt och gröna bladgrönsaker är ett måste!
 • "Hjärtsjukdom är den inte. 1 dödsorsaken för kvinnor över 25 år gammal! Kvinnor på klimakteriebesvär skede måste uppsöka läkare för riskbedömning för en eventuell hjärt-kärlsjukdom! "


 • Previous:nothing Next:hur man skapar en plan för viktminskning gå ner i vikt

  Relaterade artiklar


 • hur man gör gel hand sanitizer
 • hur man förebygger graviditetsillamående
 • Premarin biverkningar för småbarn
 • bra substitut för cosequin
 • hur man åldras framgångsrikt
 • riskerna med Mirena spole
 • hur man skyddar sig från den ekonomiska bördan av en oväntad olycka
 • hur man förebygger dålig syn
 • hur man hanterar ett återkallande
 • hur man gör enkla rutiner benpass för tunnare lår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com