hur man undviker vissa gemensamma hälso-misstag

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-15
Det finns några vanliga hälso misstag som folk gör vardagen trots anmärkning av alla från sin mor till US Surgeon General. Så vi kommer att upprepa några gamla favoriter och kanske några nya också i hopp om att hjälpa alla att förbättra sin hälsa och sitt liv

Du behöver:.
Positivt graviditetstest
. Intuition.
Ytterst en läkares diagnos.


1.
Hoppa över frukosten

Din mamma och Surgeon General i USA har berättat detta en före : Du måste äta frukost. Din kropp har varit på är 8 timmars fasta och så din energiförsörjning är uttömda . Du måste brand upp din ämnesomsättning för resten av dagen genom att äta en hälsosam frukost . Du kommer inte att spara kalorier genom att hoppa över frukosten , i själva verket finns det studier som visar du ska ta i mer kalorier under dagen eftersom du hoppade över frukosten och som kommer att orsaka en viktökning .
2 .

Hoppa över Tan

Vi har hört det förut : " Jag ser friskare ( eller smalare eller yngre ) med en solbränna . Men sanningen är att du kan bli den tannest lik i kyrkogård ! Hudcancer är en av de få cancerformer som kan undvikas helt med lite förebyggande åtgärder . Problemet med hudcancer är att den inte bara gör stannar på huden men det metastasizes till andra organ i kroppen. Så, hoppa över sola och bär solskyddsmedel. Om du verkligen måste sola, prova en brun utan sol produkt. Heck, har som vi alltid dig i orange-skojar bara. Det finns många väldigt bra själv garvare på marknaden.
3.
Stomp att cigarett

Surgeon General har berättar det här i 30 år så om inte du har bott i en grotta, du är i förnekelse. Jag tänker inte slösa din tid på att skriva om cancer, KOL och emfysem eller påverkan på dina barn och även ditt djurs hälsa. Allt jag tänker säga är att lysa upp en cigarett är klippa av dyrbara dagar av ditt liv. Om du läser hälsa artiklar som denna, måste du ha ett visst intresse för Hälsofrågor. Andas ut och släcka cigaretten.
4.
Hoppar över Gym

Våra kroppar gjordes för att flytta och tyvärr många av oss rör sig inte tillräckligt för att vara frisk . Du måste också lyfta vikter. Lyfta vikter hjälper dig att bygga muskler och bränna kalorier. Nej, du kommer ser inte ut som Arnold om du inte verkligen vill. Om du är kvinna , har du inte det testosteron som män har att bygga de riktigt stora muskler . Styrketräning för kvinnor kommer att få dig att se fast och trim . Styrketräning med vikter kommer också att hjälpa skona benen från osteoporos
5
misslyckas med att hålla dessa läkarbesök

har vi alla gjort : . . avbokning en läkare utnämningen eftersom . . . ja , vi ville bara inte gå på en fysisk . I det här fallet , vad du inte vet kan döda dig . Du behöver veta ditt blodtryck , kolesterol och allt annat som kommer att påverka din hälsa . Regelbundna , årliga tester såsom mammografi och bäcken prov för kvinnor måste göras särskilt om du har en familjehistoria av bröstcancer eller livmoderhalscancer . Män behöver sin prostata kontrolleras också. Är dessa physicals och diagnostiska tester dyrt ? Inte jämfört med priset för cancer kirurgi , cellgifter och strålning .
6 .
inte få tillräckligt med sömn

Sömn är ett av de hälsosammaste saker du kan göra för din kropp . Det är mycket underskattad när det gäller att vara listade som något alla borde göra med regelbundenhet . Sömnbrist har kopplats till depression , högt blodtryck , hjärtinfarkt och insulinresistens. Gå till sängs och vakna vid samma tid varje dag och försöka få minst 7 timmars sömn varje natt .

tips och varningar


 • Det finns många fina artiklar om någon av dessa ämnen men ingen kan jämföra med man-mot -en med din egen läkare .


 • Previous:nothing Next:Hur berätta om du är gravid med tvillingar

  Relaterade artiklar


 • hur man skyddar sig från den ekonomiska bördan av en oväntad olycka
 • vitlök & kroppslukt
 • missbildningar på grund av kön val
 • MRT och implantat av metall säkerhet
 • Hur sluta röka så smärtfritt som möjligt
 • hur man kan bli av tånagelsvamp av skor
 • fysisk och kognitiv utveckling i barndomen
 • effekterna av jäst i kroppen
 • hur man hanterar barn som har cerebral pares
 • vad är community hospice ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com