tecken och symtom på en barndom stroke

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-06
Tecken och symtom på en barndom stroke är annorlunda än hos en vuxen stroke . Många tror att barn inte har stroke , ett faktum som ofta resulterar i barn som inte har stroke att ta sig till sjukhuset tre gånger långsammare än vuxna . Att känna till symtom på stroke barndomen kan förbättra denna räntesats och rädda ett barns liv .

svår huvudvärk

Svår huvudvärk är vanligtvis det första klagomål från ett barn som är med en stroke . Speciellt om ditt barn inte har ofta huvudvärk, eller huvudvärk är en plötslig händelse, kontrollera om andra symtom som kan tyda på en stroke, särskilt feber och slöhet.

Illamående

Illamående, kräkningar och varm svettig hud alla tecken på en barndom stroke. Även om dessa kan förväxlas med typiska influensasymtom, bör de inte förbises som ett möjligt tecken på stroke, särskilt när de åtföljs av andra symtom.

Långsam puls

En annan varningssignal är om barnets puls har mattats betydligt . Detta kommer att vara ett självklart långsam takt, och vidgade halsen vener ofta följer detta symptom.

Talsvårigheter

plötslig oförmåga att tala och sluddrigt tal kan tyda på en stroke i ett barn. Detta kommer naturligtvis att vara mer tydligt i äldre barn eftersom deras tal är mer utvecklad, men också vara medveten om detta symptom hos barn som bara lär sig att tala.

Synproblem

Ditt barn kan uppleva helt eller fullständig blindhet eller dimsyn. Du kan också märka ojämnt dilaterade eller kontrakterade elever.

Domningar eller Förlamning

domningar, svaghet, dålig koordination, obalans eller förlamning kan uppstå under en barndom stroke, vanligen på ena sidan av kroppen. Detta är lättare att upptäcka hos barn som är att gå ålder. Men med förlamning du kanske märker en ansiktsförlamning eller oförmåga att kontrollera saliv, vilket kommer att synas i ännu yngre barn.

Utsöndringen Inkontinens

Urininkontinens, eller förlust av blåskontroll, är en annan indikation på stroke. Detta symptom kommer att vara mer tydlig i äldre barn.

medvetslöshet

Förlust av medvetandet, vare sig förlängas eller kort, är ett symptom på stroke barndom. Du kan missförstå ditt barns omedvetna tillstånd som sover eftersom det ofta ett barn med en stroke kan ha "snarkning" andning.

Tecken hos nyfödda

Nästan 50 procent av perinatal stroke inte upptäcks på grund av den nyföddes outvecklade sinnen och motor , språk och kognitiva färdigheter. Några tecken på stroke att söka hos nyfödda är kramper, apné (barnet tillfälligt andningsuppehåll), dålig utfodring, svaghet och andra minskad fysisk funktion.

Previous:nothing Next:den mest exakta sätt att bestämma ett barns temperatur

Relaterade artiklar


 • hur du kan trösta en kinkig nyfödd
 • hur du styr kostnaderna för hälso-och sjukvård för familjen
 • kan du ha gallsten i röret utan gallblåsa ?
 • hur man startar en privat vård tull hem barnpassning
 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
 • hur man ska behandla 1. gradens brännskador
 • fertilitet blandning framgångshistorier
 • hur man håller en tidslinje över din hälsa historia
 • blekmedel och svininfluensa
 • hur ta hand om tarmfickor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com