vad göra när ägaren till en läkare dör

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-13
Död en ägare av en läkare har många konsekvenser för dem som stannar hemma . Patienter har frågor om deras pågående vård som gör anställda i praktiken . Med en samordnad plan att informera patienter och medarbetare samt andra läkare som arbetar på praktiken, får vänner och anställda påbörja sin sorgeprocess samt se till att alla deras rättigheter och skötsel gjort följs

När ägaren till en läkarmottagning Dies

informera patienten om döden . Förhållandet mellan patienter och deras primära vårdgivare i en familj hälsa inställning är ofta en nära en inbyggd under många år , och informera dem om de medicinsk praxis ägarens död är mycket liknar en död i sin egen familj. Dessa människor är ofta prominenta medlemmar av samhället , och deras död kommer att påverka många . Darlene Mueller Morse i att skriva för Denver Post kommenterade följderna av att förlora inte en läkare utan två : " Jag vet också att det fanns två män i mitt liv som , med hjälp av sin läkarutbildning och lägga i en hälsosam dos av mänsklighet , gjort mitt liv till något helt normalt . "

Behandla denna händelse med största omsorg . Utöver personliga frågor kring döden , kommer patienterna att fatta beslut kring den pågående vård för sig själva och sin familj . Låt dem möjlighet att ta sina tid att göra detta beslut och se dem om att sekretessen för sina journaler förblir intakt trots död medicinsk praxis ägarens död .

Informera andra läkare som arbetar på praktiken . ofta de primära ägare den medicinska praxis kommer inte vara den enda läkaren på sikt , och det kommer att vara deras plikt att ta på avvikit praxis ägarens patienten last att ge ett interimistiskt vård medan de söker en ny primär husläkare . Om läkarna kan, och patienterna behagliga, kan de tas upp i det befintliga läkare (eller läkare) patient filer om den praxis som i sig är att vara öppen som den är.

Kontrollera Will. Ofta ägare av medicinsk praxis kommer att ge detaljer för hur de vill att deras verksamhet att bedriva i händelse av sin död. Detta kan i detalj hur räkningarna ska betalas, där befintliga patienter kan gå, och även vem som blir ny chef för den praxis i fall det är avsett att förbli intakt.

Previous:nothing Next:hur tonen i Facebook för kvinnor över 60

Relaterade artiklar


 • sinne bygga spel för seniorer
 • hur man har en frisk hjärna
 • Hur många frukter och grönsaker bör en tonåring äta ?
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
 • preventivmedel skott och Myom
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • hur man tar hand om en mamma med minnesproblem
 • baby kolik lösningar & rättsmedel
 • Hur man överför planer vård om jag flyttar till en annan stat
 • säkerhetsåtgärder för physicals
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com