är varmt eller kallt lotion bra för att lindra smärtan av bältros ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-11
Du kan helt enkelt föredrar att ignorera de blåsor som uppstår när du upplever bältros . Men andra aktivt söka lättnad när de drabbas av nervsmärta och kliande hud som bältros kan orsaka . Bältros , eller herpes zoster , orsakar smärta längs nerven linjer eftersom det är en virusinfektion i nerverna . Den blåsor som visas är smärtsamma och kliande . Det tar en eller två veckor innan blåsor kan bildas sårskorpor och faller bort

Du behöver : .
åttaformade skuldra
Måttband .

Cold

Lägg en kall , våt trasa på blåsor . Ju kallare tyg, desto bättre , enligt Pathlights. com .

Hot

Andra tycker att varma bad eller en majsstärkelse bad ( en kopp majsstärkelse för ett badkar med vatten) ger lindring . Vissa bältros drabbade väljer att tillämpa äppelcidervinäger till blåsor att lindra smärtan och klådan .

Capsaicin

Mothernature. com rekommenderar att sätta capsaicin grädde på blåsor . Capsaicin är den ingrediens som finns i varm paprika . Det fungerar genom att stimulera och utmattande substans P , som är den nerv-relaterade sändare som skickar smärta meddelanden till din hjärna och på huden . Capsaicin kan bränna huden, så fortsätt med försiktighet . Använd handskar när de tillämpar detta . Använd mycket lite . För mycket kan irritera huden .

standardbehandling

standardbehandling av bältros är användning av antivirala läkemedel , såsom valacyclovir hydroklorid ( märkes Valtrex , till exempel). Dessa läkemedel hjälpa avvärja postherpetisk neuralgi , som är ett tillstånd som kännetecknas av nervsmärta som dröjer sig kvar långt efter alla blåsor försvunnit .

antivirala läkemedel

Valtrex och andra antivirala läkemedel bidra till att påskynda läkningsprocessen. En del läkare kommer att ordinera aktuella ämnen , antiepileptika , antidepressiva och steroider för postherpetisk neuralgi .

Previous:nothing Next:vad är dah i medicinsk terminologi ?

Relaterade artiklar


 • Vad ska jag göra om mitt barn svalt en slant ?
 • vad man ska göra om du av misstag äter en liten mängd av naturliga organiska tvål ?
 • vad som kan orsaka förhöjt blodtryck i ett foster?
 • säkerhet i diagnostik ultraljud
 • roll urinledaren i utsöndringsmekanismerna systemet
 • fotled och fot smärta
 • hur man kan bli av en öl tarmen
 • örter för premenopause
 • Hur man naturligtvis eliminera hudbristningar
 • Hur du tar ett piller utan munkavle eller kvävning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com