Verksamheter för att förklara skilsmässa för barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-17
När en skilsmässa inträffar , påverkar det alla i familjen. Det råder ingen tvekan om att när familjer splittras är det ofta en hel del innebar smärta . Det är vanligt att de yngsta i familjen att bära många av ärr . Enligt en undersökning 1980 så rapporterade om i Childadvocate. net /skilsmässa , mindre än 10 procent av ungdomarna få adekvat förberedelse av vuxna i deras liv under den tidiga fasen efter skilsmässan . Det finns dock flera terapeutiska aktiviteter för barn i skilsmässa som kan minska den känslomässiga effekten och smärta händelsen kan orsaka.

" Feeling Faces " Arbetsblad

En känsla ansikten kalkylblad har flera olika ansikten på det , varje uttryck för ett olika känslor . Många av dessa känslor är de vanligare att barn till skilsmässa att känna tidigt när föräldrarna väljer att separera. Som anges inom Kidsturn. org hjälper denna typ av verksamhet barn känner att de hörda om händelser , särskilt när familjer genomgår intensiv omorganisation .

Läsa böcker tillsammans

Enligt Purdue University 's Provider-Förälder Partnerskap är det ofta ganska svårt att prata med barn om skilsmässa . Läsa böcker med dina barn kan hjälpa till. Föreslagna böcker handlar specifikt med skilsmässa , med många skrivna ur ett barns perspektiv . Vissa titlar är Vicky Lansky 's "Det är inte ditt fel , Koko Bear , " CM Spelmän 's " Mama och pappa Bear 's Skilsmässa , " liksom M. Heegaard 's " När mamma och pappa separat : Barn lära sig att hantera skilsmässa. "

Spela Terapi

Specialister vid University of Missouri Extension tror strukturerad spela sessioner med barn är utmärkta för dem att uttrycka sina känslor om skilsmässa när det är mest svårt för dem att tala om det någon annanstans. Några exempel på lekar är dockteater och rollspel . Dockorna är finger bara dockor, men de talar om skilsmässan och alla känslomässigt kaos från barnets perspektiv . Rollspel kommer vanligtvis innebära att barn som leker i en scen där deras djupaste farhågor om skilsmässa ges en röst . När uttrycker dessa farhågor , ofta barnen lära dig sätt att healthfully uttrycka sig att deras föräldrar.

Previous:nothing Next:typer av spel och aktiviteter för äldre

Relaterade artiklar


 • hur man får en god natts vila när du har en dålig hosta
 • hur att använda sig av naturlig menopaus rättsmedel
 • hjärnans utveckling hos spädbarn och tidig barndom
 • fotled och fot smärta
 • hur du infogar en ng tube-barn
 • vad är meningen med mörkröda ringar under ögonen hos barn ?
 • är bensalkoniumklorid säkert ?
 • Varför hör jag mina hjärtslag i mitt huvud ?
 • hur man talar om viktiga frågor åldrande
 • vad man ska leta efter när du köper behåar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com