hur du ställer in en plan familj katastrof

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-06
Det bästa sättet att överleva en katastrof är att planera för en innan det händer . En familj katastrofplan består av fyra viktiga komponenter som gör att du kan avgöra vilka typer av katastrofer kan slå ditt område och vilka åtgärder du och din familj kan ta nu för att se din bästa chans att överleva under och efter katastrofen. Konstruera en familj katastrofplan som utnyttjar alla de fyra delarna av säkerhet beredskap och tidsplan konferenser påminnelse under hela året för att hålla planen färska i allas sinnen och att varna familjemedlemmar någon plan förändringar .

Du behöver :
katastrofberedskap Sheet
. Akut livsmedel.
Dagvård /Skola katastrofplaner .
Familj Kontakt .
3-dagars Försörjningsberedskapscentralen Kit .
Batteridriven radio .
Skriftlig hem utrymningsväg .


1 .
Tänk vilka typer av katastrofer är troligt att det händer i ditt geografiska läge . Till exempel , om du bor i södra Louisiana , orkaner och översvämningar bör stå överst på familjen katastrofplan lista . Om du bor i Kalifornien , en stor jordbävning eller vilda brand kan vara din viktigaste faktorn. Använd ett ark katastrofberedskap vid Fema. gov att hjälpa dig att avgöra andra möjliga faror som kan uppstå i ditt område .

avgöra vilka steg du kan vidta för att förbereda sig för varje-såsom lagerhållning förnödenheter livsmedel och avgöra var ombord husdjur Om du behöver söka skydd i en närliggande skyddsrum. Andra överväganden som måste diskuteras med din make innehålla särskilda behov omsorg för äldre eller funktionshindrade familjemedlemmar , kunskap om lokala signaler samhället varning, som exempelvis National Weather Service varningar och klockor , och planer katastrof av dina barns dag bryr sig och skolor .
2 .
träffa alla medlemmar i din familj och diskutera sannolikt katastrofscenarier . Välj en mötesplats för nödsituationer , både nära hemmet och utanför ditt närområde . Har varje familjemedlem skriva ner telefonnummer och adresser till mötesplatser . Disposition en katastrof kommunikationsplan och lär alla familjemedlemmar till textmeddelande på mobiltelefoner , som textmeddelanden ofta få igenom nätverksstörningar när telefonsamtal inte kan . Diskutera utrymningsvägar , sällskapsdjur vårdplaner och myndigheter i uppdrag evakueringsplaner . Fråga en out -of-town vän eller familjemedlem att vara en " familj kontakt " som alla kan ta kontakt efter en katastrof att berätta var och hur , de är . Har alla familjemedlemmar rädda familjens kontaktens namn , telefonnummer och adress i sina mobiltelefoner. Välja ett alternativt kontakt som bor i en annan region i landet för att ringa om den primära kontakt inte kan nås av någon anledning.
3 .
Komponera en lista över alla saker som du behöver göra för att färdigställa din plan familj katastrof . Denna förteckning bör omfatta ett samtal eller besök på din försäkringsagent att avgöra om du har tillräcklig täckning på ditt hem och personliga tillhörigheter , ett hus hela inspektion brandvarnare , en familj handledning om hur man stänger el, vatten och gas i och utanför av hemmet , en tre- dagars försörjningskriser kit , en bärbar , batteridriven radio och skrivit hem utrymningsväg . Andra saker som du bör göra för att förbereda för en nödsituation är post akuta telefonnummer för ambulans, brandkår och polis genom hustelefonerna, brandsläckare inspektioner och utbildning; hem fara inspektion för kemiska, brand och elektriska och grundlig hem, garage och gård inventering . . för försäkringsändamål
4
Behåll din familj katastrofplanen var sjätte månad genom att ersätta lagrat vatten och livsmedel, frågesporten barn på nödnummer kontakt och utrymningsvägar och testa brandvarnare och brandsläckare att säkerställa att de fungerar korrekt.


Previous:nothing Next:hur man upptäcker bröstcancer genom att själv

Relaterade artiklar


 • tecken på en åldrande ansiktet
 • tidiga barndomen rörelse och utveckling
 • hur man kan begränsa astma triggers
 • hur man förebygger graviditetsillamående
 • kan du göra ett DNA-test under graviditeten?
 • borax hälsorisker
 • öronhår tillväxt
 • hur lätt vinter klia
 • Hur man använder en rollator säkert
 • tecken och symtom på en bebis med sura uppstötningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com