hur förmå labor själv

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-04
När du närmar dig slutet av din graviditet , du blir angelägna om graviditeten vara över , och redo att möta din lilla paket av glädje . Du kanske undrar när det är säkert att förmå labor själv, och hur man ska gå fullföljandet inducera förlossningen själv

Du behöver : ? .
Tålamod


en

Veta när det är säkert :
Du ska aldrig försöka förmå labor dig själv innan 40 veckor av graviditeten . Ibland är din förfallodagen kan vara avstängd av en liten och om du försöker förmå labor före 40 veckan markerar man ta risken att leverera en bebis som inte är redo att bli utanför livmodern ännu .
2
Walking:.
Börja gå att få arbetsprocessen går. När du går höfterna gunga från sida till sida som hjälper föra barnet i förlossningskanalen. Dessutom står upp rak hjälper barnet gå mot bäckenet på grund av tyngdkraften. Ett annat plus är att gå känns bra när du är upphandlande
3
Making Love!.
Att ha sex är oftast det sista på en gravid kvinnas sinne. Du känner förmodligen klumpig och stor, men kön är en av de bästa sakerna du kan göra för att förmå labor själv. När du och din partner älskar sperma hjälper till att stimulera värkarna
4
Ricinolja!.
Vissa kvinna svär vid Ricinolja att få arbetskraft. Ricinolja tros verka genom att orsaka kramper i tarmarna, som omger livmodern under graviditeten. Dessa spasmer orsaka livmodern till kramp, vilket kan resultera i arbete.

Det föreslås att kvinnan ta ett till fyra uns av ricinolja blandat i sex uns av apelsinjuice för att starta förlossningen. Kom bara ihåg att Ricinolja är en naturlig laxerande och kommer få dig att lindra din mage ofta.
5
Black and Blue Cohosh.
Dessa är två örter som ofta används för att inducera förlossningen naturligt. De visar sig vara särskilt effektiva om du har svaga eller oregelbundna sammandragningar. Blue Cohosh är känd för att göra värkarna stark, medan svart Cohosh gör värkarna mer regelbundna. Tillsammans dessa örter gör din värkarna mer effektiva. Innan du börjar dessa örter se till att kontakta din läkare för att diskutera om denna metod är rätt för dig
6
Nippel stimulering:. .
Vissa kvinnor använda bröstvårtan stimulans för att förmå labor sig . Denna stimulans tar fram oxytocion, vilket är en naturlig form av pitocin. Detta kommer så småningom att utvecklas till arbetskraft.

flesta läkare berätta det förväntar patienter att inte använda nippel stimulering som ett sätt att förmå labor själv, eftersom det är väl vet att leda till en alltför lång och stark arbetsmarknad. Denna typ av arbete leder ofta till barnets hjärtfrekvens att höja, vilket är skadligt för barnet. Fråga din läkare vad de tycker om bröstvårtan stimulering för att inducera förlossningen själv.
7.
Många av dessa alternativ för att förmå labor dig bara om din kropp, och barnet är redo för arbetsmarknaden. Bara ha tålamod om inte fungerar . Koncentrera dig på att leverera ett friskt barn. Tappa inte modet om du inte går på arbetskraft med en gång, har du en livstid att spendera med ditt barn när han eller hon till slut kommer fram !


Previous:nothing Next:hur komma i form med hjälp av styrketräning

Relaterade artiklar


 • effekter om du tar preventivmedel under graviditeten
 • hur man kan bära runt en tunn plånbok och spara din rygg
 • C-sektionen ärr smärta
 • stödgrupper för prostataoperation återhämtning
 • läkemedel för svindel
 • vad är syftet med Epsom salt ?
 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
 • bensvaghet på grund av graviditet
 • hur man kan minska sittande tid
 • Vad är hybrid kontaktlinser ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com