hur man förbereder ett funktionshinder försvar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-19
Oavsett om man förbereder en funktionshinder anspråk för första gången , eller att försöka förnya ett funktionshinder anspråk , det finns flera saker som måste göras för att vara helt förberedd . Även om dessa preparat metoder kan tyckas extrema , när det handlar om byråkrati i samband med funktionshinder hävdar att det är nödvändigt att ha korrekta uppgifter . Även om det är möjligt att få dessa poster vid en senare tidpunkt , kan det vara en svår och tidskrävande uppgift. Genom att uppdatera din egen journal med du kommer att kunna gå igenom funktionshinder anspråk processen snabbare .

Du behöver:
Notebook
. bindemedel.
Pennor.
3 hål .


1 .
Organisera
Köp en tre ringpärmar eller ett dragspel File Organizer . Dela upp i sektioner av läkare . Ytterligare dividera med specifik post typ. Håll alla poster för ett år i vilket system du väljer att använda. Varje år skaffa en ny pärm eller arrangör och lagra föregående års information för framtida referens . Detta kommer att hålla storleken på mappen hanterbar .
2 .
Lab Resultat
begära kopior av alla labb resultat , MRI , Cat skanningar , xrays och andra diagnostiska tester. För tester som har filmen , såsom MRI , en kopia av testet kan vanligen tillhandahålls på cd också . Beställa dessa när sådana finns och hålla dem med den analys som skrivits av läkare eller röntgenläkare.
3 .
Doctor 's Notes
I slutet av varje besök läkarens anteckningar som beskriver besöket . Begära kopior av dessa för dina filer.
4 .
föreskrifter
Behåll en kopia av alla recept som skrivs , liksom apoteket instruktioner och kvitton . Grupp all information för enskilda recept tillsammans . Också skapa en lista över alla aktuella vitaminer, kosttillskott och läkemedel . Var noga med att inkludera läkemedel styrka och dos på huvudlistan samt för snabb referens .
5 .
Notebook
Ta en anteckningsbok för att alla möten för att registrera vilken information du kommer att behöva begära ett senare datum som inte alla resultat är tillgängliga omedelbart. Du kan också använda den bärbara datorn för att skriva ner instruktioner , frågor till läkare , eller annan information som du kan ges medan det i läkarmottagningen .
Använd den bärbara datorn att hålla en telefon logg också . Spela in med vem du talar , telefonnummer och tillägg som du använda för att nå dem datum och tid du talade med dem , samt anteckningar om vad som diskuterades . Se till att hålla denna post för alla samtal som hänför sig till att även omfatta patientens samtal med läkare , hemsjukvård , regeringen funktionshinder , eller Veteran 's frågor arbetstagare fall .

tips och varningar


 • Om du är den primära vårdnadshavare och inte patienten se till att ha patienten underteckna och lämna in ett frisläppande av formulär för varje medicinsk kontor och sjukhus du kommer att göra med . Du kommer också att behöva behålla en kopia av formuläret för eget bruk.
 • Använd 3 hål för att göra hål i register för att lagra dem lättare i anteckningsboken.


 • Previous:nothing Next:information för sonotrax fetal doppler

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska magen fett som Bruce Lee
 • det bästa betyg medicinsk information för seniorer
 • internationell konferens om Alzheimers sjukdom
 • naturligt bikini hårborttagning
 • hur man kan förstå och hjälpa ditt barn som har Aspergers syndrom
 • sjukgymnastik träning
 • förhöjningar i systoliskt vs diastoliskt blodtryck
 • hur man utlöser kvinnliga hormoner hos män
 • hur man kan förebygga koloxidförgiftning i bilen
 • valeriana och klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com