hur man gör eller köpa naturliga , säkra , miljövänliga alternativ till antibakteriella handtvål

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-15
Om du ser en handsoap där etiketten skall det antibakteriella , det förmodligen innehåller triclosan . Triclosan är identifierade av FDA som bekämpningsmedel ! Det har rapporterats att bränna huden, orsaka spik infektioner , och stör det endokrina systemet. Dessutom har forskning visat att personer som använder antibakteriell tvål har fler antibiotikaresistenta stammar av bakterier på händerna efter bara ett års användning . Vem vill sätta sin hälsa på spel för den skull lite tvål ? Lyckligtvis behöver du inte . Läs om alternativen till att använda antibakteriella handtvål här
1
Använd vanlig tvål . Se till att det är en helt naturlig ett . Tom 's of Maine har några mycket bra prisvärda tvålar finns på många lokala Walmarts . Ta dig tid att titta igenom tvålar i hälsa och skönhet gången . Satsa på de som säger att deras ingredienser är av vegetabiliskt ursprung .
2 .
Gör din egen tvål ! Köp några flytande Kastilien tvål eller flytande glycerin . Flytande glycerin kan hittas i de flesta apotek . Tillsätt 5-10 droppar av en eterisk olja som tea tree eller lavendel till tvål . Lägg i en pumpflaska och du är redo att använda . Eteriska oljor är effektiva mot mikrober och de är mycket säkrare än alternativet . Plus , de är naturligt!
3 .
vara riktigt enkelt och naturligt. Håll en låda med bakpulver vid diskbänken och använda lite strö och lite vatten att tvätta händerna .
4 .
Använd en helt naturlig flytande handtvål . Vissa företag gör dem faktiskt , men du måste titta . Ett företag som säljer naturliga handtvål är metod . Se avsnittet Resurs under denna artikel för en länk till företagets hemsida. Klicka på "Köpställen "för att se var du kan köpa objektet i en butik nära dig . Ett välkänt butiken står det bär det produkt är Target . De är ganska prisvärda på $ 4 en flaska .


Previous:nothing Next:hur man blir en snabbare löpare .

Relaterade artiklar


 • det bästa betyg minne skum kuddar
 • hur man undviker och överleva värmevallningar
 • tvål vs antibakteriella lotion hand
 • hur man kan sluta röka just nu, idag
 • det bästa benet kuddar
 • Vilka är orsaker till frekvent illamående och kräkningar i en tonåring ?
 • Hur krympa ett svullet ringfinger
 • hur man kan minska mängden av hår från djur och ilska i ditt hem
 • hur ta hand om tarmfickor
 • hur man hittar ett botemedel förstoppning hem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com