hur man kan jämföra och avgöra vilka p-piller för att ta

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-26
Vid en jämförelse av p-piller, bör det vara känt att p-piller har funnits på marknaden i över 45 år. Det var först taggade som p-piller när den först har godkänts av US Food and Drug Administration eller FDA. Denna form är den mest tillförlitliga att kvinnor vända sig till när de vill bli gravid

Du behöver:. . .
P-piller


1
Viktökning
Men en annan bieffekt att p-piller är hur de påverkar en kvinnas kropp gå upp i vikt. Det är verkligen förbluffad eftersom du kommer att höra sådana historier från många kvinnor som använt p-piller av det uppenbara skälet att undvika graviditet.

Men trots att det orsakar ytterligare pounds, den kändis status som p-piller har varit kända har inte minskat över tiden. Kvinnor fortfarande relä på dessa för detta ändamål, oavsett om de går upp i vikt eller inte.

Detta är beroende på kroppen typ av person. Vissa kvinnor har inte problem av detta slag. Men de damer, som tillhör en sådan tur klassificering har också kämpat över skalan när de åldras. De som är benägna att öka i vikt från piller finns de som samlar fett enkelt genom mat och vad de intag.

Av denna anledning, när en kvinna vinner vikt från piller, måste hon också vara beredda att motverka det med hjälp av rätt kost och rätt mängd motion. Du måste behandla det som din vanliga viktökning. Detta är för att du ska kunna lita på p-piller och likaså att inte riskera graviditet när du är fortfarande inte redo för det.
2.
Du får inte frukta drog på grund av biverkan på din vikt. Dessa kan utarbetas på. Till skillnad från oväntade graviditeten, måste du leva med det för resten av ditt liv.

en kort jämförelse av Pills
Det finns faktiskt många olika typer av detta piller tillgänglig för dig att välja mellan . POP eller progestin-eller minipiller har ingen östrogen . Detta brukar kallas mini-piller . Det fungerar främst för att förtjocka livmoderhalsens sekret så att spermierna inte kommer att kunna komma in på livmodern . Detta slag måste tas konsekvent vid en viss tid varje dag för att uppnå bra resultat.

kombinerade p-piller , tiden är de som har östrogen och gestagen . De många slag under denna typ sägs hindra kvinnor från att ha äggstockscancer samt endometriecancer.
3.
tredje mest populära är de gemensamma europeiska förslag eller akut p-piller preventivmedel. Detta måste tas efter 120 timmar för att begå oskyddat sex. Läkemedlet kommer att hindra dig från impregnering som orsaken till handlingen. Detta bör inte tas regelbundet ändå. Det är bara när det behövs att man bör omfattas sig åt denna typ av piller.

Det viktiga att komma ihåg när man väljer vilken typ av p-piller som passar din kropp är att rådgöra med din läkare om det. De vet om vad som fungerar bäst för dig när det gäller detta villkor, eftersom de har vetenskaplig kunskap om området.

Detta är bara en kort jämförelse av p-piller. Det finns mycket mer som finns på marknaden. Och säkert, mycket mer kommer att upptäckas och utvecklas som tiden går.

Tips och varningar


 • Rådgör alltid med dig gynekolog som piller är rätt för dig
 • Viktökning är en av biverkningarna av p-piller


 • Previous:nothing Next:hur att utforska historien om preventivmedel

  Relaterade artiklar


 • svamp och infektioner hos människor
 • kanal rengöringsmetoder
 • klimakteriet och allergier
 • internationell konferens om Alzheimers sjukdom
 • svamp på fingrarna
 • hur man använder äppelcidervinäger för att bota en svampinfektion
 • Hur får man en DNA- test gjort medan du är gravid
 • hur man minnas förebyggande medicinska behandlingar
 • Hur man använder en rollator säkert
 • hur snabbt desinficera ditt hem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com