hur man kan minska mängden av hår från djur och ilska i ditt hem

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-05
Oavsett om du är en djurvän med allergier eller astma , en djurägare med nära och kära som lider allergier , eller om du bara älskar din inomhus husdjur men hatar päls och ilska som verkar kappa allt du äger , och det finns saker du kan göra för att få den " furricane " är under kontroll. Använd några eller alla av nedanstående tips att andas lite tydligare och leva lite renare
1.
Pet hår och ilska kan tendera att flyta omkring i luften och även cirkulera via ventilationssystem, särskilt i torra klimat och vinter luft . Använd en luftfuktare för att hjälpa till väga irriterande ned så att de inte flyter runt så fritt och ändra filter för din värme-och luft ofta. Du kan ofta hitta filter som är gjord speciellt för att filtrera bort hår från djur och andra allergener.
2.
regelbundet bad och brudgummen dina djur att fånga hår och mjäll vid källan. Inte över bada dem till den grad av uttorkning sin hud eftersom detta kommer att skapa ännu mer ilska förutom att göra din kära följeslagare mycket obehagligt! Överväg att använda vanligt vatten eller en konditionering husdjur schampo. Det finns också speciella "de-utgjutelse" penslar som syftar till att fånga alla de lösa hårstrån.
3.
Om ditt djur verkar kasta alltför rådgöra med en veterinär. Det kan vara en underliggande hälsofrågor orsakar utsöndring eller kan det finnas en diet förändring som kommer att främja en sundare kappa som kastar mindre.
4.
Använd en dammvippa som faktiskt fångar upp damm och partiklar eller en fuktig trasa och damm regelbundet. Dammvippor och torra dukar bomull rör helt enkelt upp saker orsakar irriterande att flyta omkring i luften ett tag innan bosätter. Beroende på dina behov kanske du vill gå så långt som att damma av väggar och tak (du kan använda en torr Swiffer för detta om din dammvippa inte når).
5.
Använd en sopmaskin som liknar din dammvippa i att den fångar upp damm och hår snarare att bara skjuta det runt. Sweep dagligen om möjligt och torka golven med en fuktig trasa varje vecka. Om du kan torka golvet på gammaldags sätt på händer och knän du kommer att öka betydligt mer skräp.
6.
Investera i en hög kvalitet handhållen vakuum och använda det regelbundet på Alla stoppade ytor. Matta kan vara en mardröm för allergiker och jag kan bara säga investera i en början i linje dammsugaren och använder den dagligen utöver ordinarie rengöring med ånga. Skaka och tvätta mattor vecka på ett minimum .
7 .
Hitta ett husdjur verktyg hårborttagning som fungerar för dig ( det finns massor av bra att välja på) och hålla två eller tre i bekväma platser för att ta bort hår från kläder , sängkläder och möbler .

tips och varningar


 • Pin-punkt där ditt djur tillbringar mycket tid och plats ren regelbundet .
 • ger en fin bekväm säng för ditt husdjur och uppmuntra honom att använda den ! Välj en som är lätt att tvätta och hålla rent .


 • Previous:nothing Next:hur man tar hand om ett barn med STREP hals

  Relaterade artiklar


 • Hur får man en DNA-test när du är gravid
 • hur man förbereder en patient för nedsatt tillgång
 • armborst ogräsmedel effekter
 • Hur du tar Epsom salt under lång tid
 • hur man nyser utan en hand vävnad i offentliga
 • kan du ta naturliga lugn medan du har graviditetsdiabetes?
 • hur man tömmer en kateter påse
 • skäl att vara trött hela tiden och äcklig
 • före klimakteriet humör symtom
 • hur man förutsäga ett förfallodatum baserat på LMP
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com