hur man upptäcker bröstcancer genom att själv

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-05
Under den inledande fasen , inte bröstcancer vanligtvis inte har symtom . När tumören utvecklas , kommer ett tecken visas . Det finns fem steg för att utföra bröstcancer självrannsakan
1 .
börja med att granska dina bröst i spegeln med axlarna raka och armarna i midjan . Här som måste uppfyllas är ett bröst form, storlek och färg . Eftersom den genomsnittliga brösten förändras utan att vi visste det . De förändringar som behöver se upp för är : skrynkliga , nedsänkt i , eller utskjutande i förgrunden eftersom det finns en klump . Att sätta den föränderliga position där ska stå ut , även intresserade till. Färg röd , grov och sårad .
2 .
Lyft båda armarna för att se om det finns avvikelser i båda brösten .
3 .
Medan fortfarande framför spegeln , tryck på bröstvårtan är det vätska kommer ut . ( Kan vara en mjölkvit vätska , gult eller ens blod ) .
4 .
sedan ligga ner , runt höger bröst med vänster hand för att känna förändringar i höger bröst och vice versa . Tryck försiktigt med fingrarna är platt och unison . Bröst Selubungi med fingrarna från toppen till botten , från nyckelbenet till toppen av magen , från armhålan till botten av halsen . Upprepa detta mönster så säker på att hela bröstet har tercover . Nu börjar på bröstvårtan . Skapa en cirkel av större och större tills den når kanten av bröstet . Använda finger , gör en rörelse för att flytta upp och ner horisontalt /sidled som om han var att klippa gräset . När han kände hela bröstvävnaden , under huden med böter på upp till treva treva lite mer akut.
5 .
Slutligen känner dina bröst stående eller sittande . För de flesta kvinnor , att det mest enkla känna hennes bröst är när brösten är våta och hala , så det bästa matchen är när du badar i duschen . Fortsätt som i steg 4 , och se till att hela bröstet var tercover hand palpation .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa en täppt näsa

Relaterade artiklar


 • handikappbidrag återhämta alkoholister
 • behandling för flatfeet hos barn
 • hur korrekt hålla sig torr i regnet
 • vad betyder sag innebär det i en ultraljudsundersökning för gallsten ?
 • vad är en DCD levertransplantation ?
 • progesteron kräm vs stolpiller
 • hur man kan minska ditt barns feber
 • hur man kan förebygga Tinea cruris ( Jock Itch )
 • hur man känner igen tecken på cerebral pares
 • blackhead utvinning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com