information för sonotrax fetal doppler

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-19
Den Sonotrax Fostrets Doppler är en medicinsk kvalitet fostrets hjärtslag bildskärm som utger sig för att upptäcka en bebis hjärtslag " så tidigt som 10 till 12 veckor . " Den levereras i två olika versioner och marknadsförs mot både läkare och barnmorskor , men en del föräldrar-till-vara köpa sådana monitorer för personligt bruk

Identification

Fetal dopplers upptäcka och övervaka fostrets hjärtslag . Den Sonotrax är ett varumärke .

Geografi

Sonotrax Fostrets Doppler Systems är baserat i Kanada . Den hjärtslag monitorer är tillgängliga online och på ett antal butiker i Kanada. I februari 2010, kan du hitta dem på bara en butik i USA. Läkare Toy Store i Hallandale, Fla. , enligt Sonotrax hemsida

Typer

Sonotrax Fostrets Dopplers finns i både grund-och pro modeller. Båda levereras med vattentät givare-den enhet som plockar upp hjärtslagen genom bukväggen. Från och med februari 20. 101, den grundläggande säljs för $ 199 om de Sonotrax hemsida, och Pro, som levereras med en bakgrundsbelysning och inbyggd brännare, säljer för $ 249.

Överväganden

Sonotrax säljer också en pro combo, för vaskulära och OB-GYN användning, som levereras med tre olika sonder. Enligt Sonotrax, kan du också spela in ditt barns hjärtslag på en PC med hjälp av någon av de Doppler system och instruktioner finns på bolagets hemsida.

Använd

En sjuksköterska eller OB-GYN använder en fostrets hjärtslag monitor på en gravid kvinnans prenatal utnämningar och under förlossningen för att garantera att det finns ett hjärtslag och räntan ligger inom den normala baslinjen intervallet (110 till 160 slag per minut, enligt Tammey J. Dickerson, RNC-OB, BSN, FMC, CLNC. ) Vissa personer köper också sådana skärmar för personligt bruk i sina hem.

Varning

Läkare är oroade människor förlitar sig på sina personliga foster Doppler-enheter för att försäkra dem deras bebisar är fina, och i vissa fall kan det vara ett problem och läkarvård kan vara nödvändigt, enligt en 2009 artikel i British Medical Journal. "I otränade händer är det mer troligt att blodflödet genom moderkakan eller moderns kroppspulsådern eller iliaca fartyg kommer att höras" snarare än den sanna hjärtslag, enligt artikeln.

Previous:nothing Next:uterin fibroid vs retroverted livmodern

Relaterade artiklar


 • hur man rapporterar en medicinsk nödsituation i hemmet
 • Vad är bra mat för din mjälte ?
 • hur man får klart huden gratis
 • vad som påverkar TSH-nivåerna ?
 • diskutera betydelsen av kolesterol i ämnesomsättningen
 • kan du ha en förkylning & influensa samtidigt ?
 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • aktiviteter för hemtjänst eller personlig vård boende
 • hur en reklamation sjukförsäkring
 • Vilka funktioner i skelettet?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com