mäns synliga tecken på trichomoniasis

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-22
Trikomonasinfektion rankas först i sexuellt överförbara infektioner i USA , med mer än 7,4 miljoner människor smittas av sjukdomen årligen . Kallas ofta " Trich , " denna infektion kan orsaka en mängd frågor för både män och kvinnor , men läkarna kan enkelt behandla det . Samtidigt som en sexuellt överförbar sjukdom är ofta förknippad med skam eller förlägenhet , är behandlingen snabb, enkel och smärtfri . Att känna till tecken och symtom kan öka medvetenheten om trichomoniasis och förhoppningsvis förbättra behandlingstiden .

Definition

Trikomonasinfektion Infektionen orsakas av en mikroskopisk parasit som heter Trikomonasinfektion vaginalis . Män kan få det från infekterade sexuell kvinnliga partners genom samlag . Parasiten lever i slidan för kvinnor och urinvägarna av män . Smittan sprids lätt mellan partner . Med trichomoniasis hindrar dig inte från att få det igen om du utsätts igen, så ta hand för att skydda dig .

Symtom

tecken är närvarande med de flesta trichomoniasis infektioner och skiljer sig åt mellan män och kvinnor . Kvinnor har oftast mer allvarliga symtom, inklusive smärta vid urinering och sexuellt umgänge, onormala utsläpp och potentiella buksmärtor . Män har ofta inga symptom alls , men om symtom förekommer , kan de innehålla utsläpp från penis , smärta vid urinering och irritation inuti penis . Symtom för män kan försvinna ganska snabbt , även utan behandling , men detta betyder inte att de är sjukdomsfri .

Behandling

Behandling av trikomonasinfektion är vanligtvis ett oralt läkemedel som du tar en gång . Om du får diagnosen trikomonasinfektion , se till att din partner behandlas för infektion och även om din partner inte har några symptom alls . Tills du behandlas och dina symtom är helt löst , är det bäst att avstå från samlag , eftersom du kan bli infekterad eller utsätts för en annan sexuellt överförbar sjukdom .

Previous:nothing Next:är drogtester nyfödda krävs på sjukhus ?

Relaterade artiklar


 • vad gör bort levern från blodet?
 • användning av en livmoder dilator
 • när du ska sluta DMSA på barn
 • hur man arbetar ute smartare inte hårdare
 • hur man tvättar händerna på rätt sätt
 • hur man kan stoppa missbruket av äldste i särskilt boende
 • hur man bifoga en baby mobil tjockare krubba skenor
 • hur man ser yngre med daglig hudvård
 • hur man kan förebygga förstoppning utan katrinplommon
 • svamp och infektioner hos människor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com